Forum > Matrix / ix20
[ix20] Dla osób, które mają problem z Hyundaiem
lukasz.zst:
Dla osób które mają problemy z Autem na priv przkaże e-mile i tel do importera ( tam gdzie odbierają tel) mam masę zapytań o moje auto .
KoTeK:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Dla osób które mają problemy z Autem na priv przkaże e-mile i tel do importera ( tam gdzie odbierają tel) mam masę zapytań o moje auto .
--- Koniec cytatu ---
-------
To opisz nam jakie masz problemy...... może po części i nas one dotyczą. Wówczas "wydelegujemy-upoważnimy" Cię jako przedstawiciela forum do rozmów z importerem.
Mój główny problem - mankament - ŻRE PALIWO jak małpa mandarynki. W salonie powiedzieli mi......." no wie pan...... hmmm musi palić... bo... wie pan... hmm ...no cóż " - itd. - zawsze lubiłem precyzyjną, konkretną rozmowę. Musi palić i już ..... toć na wodę nie będzie jeździł a że pali 10 zamiast 8 - no to co - sprzedawcy wina ? - pewnie, że nie - przecież to nie on pije tylko silnik.
rybkin:
sorry za offtop,ale temat do d.....
widziały gały co brały?
lukasz.zst:
--- Cytat: "KoTeK" ---
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Dla osób które mają problemy z Autem na priv przkaże e-mile i tel do importera ( tam gdzie odbierają tel) mam masę zapytań o moje auto .
--- Koniec cytatu ---
-------
To opisz nam jakie masz problemy...... może po części i nas one dotyczą. Wówczas "wydelegujemy-upoważnimy" Cię jako przedstawiciela forum do rozmów z importerem.
Mój główny problem - mankament - ŻRE PALIWO jak małpa mandarynki. W salonie powiedzieli mi......." no wie pan...... hmmm musi palić... bo... wie pan... hmm ...no cóż " - itd. - zawsze lubiłem precyzyjną, konkretną rozmowę. Musi palić i już ..... toć na wodę nie będzie jeździł a że pali 10 zamiast 8 - no to co - sprzedawcy wina ? - pewnie, że nie - przecież to nie on pije tylko silnik.
--- Koniec cytatu ---
Nie martw sie mi tyle samo pali i do tego automat 10 L
KoTeK:
--- Cytat: "rybkin" ---sorry za offtop,ale temat do d.....
widziały gały co brały?
--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że widziały :shock: ...... do wyglądu nic nie mam, ale spalanie nawet z poprawką na to co daje producent trochę mnie zaskoczyło.
Nawigacja
[#] Następna strona