Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
bobek310:
Wszystkie przebiegi w sprzedawanych samochodach to loteria (mój 2,5 roku temu miał mieć 46 tys km). Mam egzemplarz podobny do tego (poza lakierem) i nic nie rzuciło mi się nienormalnego. Wszystko wydaje się w porządku
kosmos2011:
Data pierwszej sprzedaży 2006-08-22 do Francji (potem pewnie trafił do Niemiec).
Na gwarancji brak napraw więc o historii przebiegu nic nie wiadomo.
Numer silnika D4EA6927191
Nie ma ESP tylko TCS.
Fotel kierowcy jak na 68000 km trochę nadmiernie zniszczony.
awtoy:
To i ja spytam o coś.
1. Jakie naprawdę są wersje tego auta. W ogłoszeniach występuje "arizona", "premium", "activ". I oczywiście z czym to się wiąże-różnice?
2. Skrzynia 6-cio biegowa kiedy i jak występuje?
3. Radio-jak oglądam te ogłoszenia to każde z innej parafii, nie miało to auto fabrycznego?
Jeśli coś przegiąłem to proszę przenieść-usunąć.
hsffan:
Kosmos2011 podajesz numer silnika, do czego może przydać się ta informacja ?
do weryfikacji czy silnik nie był przekładany?
waszek_rmc:
Pewnie po to aby potwierdzić, że to wersja 140 konna z DPF i turbiną VGT.
Ja się zastanawiam, co to jest kamera "sofania" ?
[ Dodano: 2014-10-10, 10:34 ]
Odnośni weryfikacji przebiegu... Po fotelu ciężko stwierdzić. Tak mały przebieg sugeruje, że ktoś jeżdził pewnie nim po mieście.. często wsiadał i wysiadał i już mamy fotel jak po 150 tys.
[ Dodano: 2014-10-10, 10:42 ]
--- Cytat: "awtoy" ---To i ja spytam o coś.
1. Jakie naprawdę są wersje tego auta. W ogłoszeniach występuje "arizona", "premium", "activ". I oczywiście z czym to się wiąże-różnice?
--- Koniec cytatu ---
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1410&highlight=wyposa%BFenie
post #7
2. Skrzynia 6-cio biegowa kiedy i jak występuje?
Wszystkie diesle 140 KM i 150 KM, wersje chyba 115 miały 5 biegową
3. Radio-jak oglądam te ogłoszenia to każde z innej parafii, nie miało to auto fabrycznego?
Miały fabryczne... ale listę modeli może ktoś innyc jest wstanie podać. Jest też kwestia ilości głośników (dodatkowe przy lusterkach) oraz czy 1 DIN czy 2 DIN. Ja mam też jakieś nieoryginalne... nad czym ubolewam. Głośniki awet fajnie grają :)
Nawigacja
[#] Następna strona