Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (24/66) > >>

empi:
Odnośnie podgrzewanej szyby to chyba nie występowały we wszystkich wersjach,(poprawcie mnie jeśli się mylę)

Swoją teorię opieram na 2 tucsonach które oglądałem w ubiegłym tygodniu

W pierwszym była zaślepka taka czarna
http://scr.hu/5kb2/g5vvp

A w drugim przycisk był normalnie tak jak we wszystkich, natomiast nie dało się go kliknąć, dało się go wcisnąć ale "nie zaskakiwał" dioda też się nie świeciła, podgrzewanie nie działało

Jak mówię brednie na podstawie tylko tych 2 egzemplarzy to poprawcie

kosmos2011:
Nie we wszystkich wersjach były podgrzewane lusterka, a co dopiero podgrzewanie przednich wycieraczek jak jest w rzeczywistości (a nie całej szyby).

Może ktoś wstawił martwy przycisk żeby lepiej wyglądało.

bobek310:
Ja mam podgrzewanie części przedniej szyby pod wycieraczkami razem z podgrzewaniem lusterek w jednym przycisku - na środkowej konsoli po lewej stronie dolny przycisk. Po włączeniu sprawdziłem chuchając na lusterko - po chwili pojawiły się odparowane kręgi.

kosmos2011:
To dziwne bo lusterka powinny działać z tylną szybą tak było fabrycznie. Może ktoś dorobił podgrzewane lusterka.

empi:
albo po prostu odparowywały przez ruch powietrza, który zawsze występuje o ile nie jesteśmy w próżni

Lusterka jak włączysz to po chwili będą ciepłe (ot cała filozofia) sprawdzić kiedy grzeją,

P.S. raczej masz podgrzewanie z tylną szybą.

Co do szyby, to tak wiem, potocznie mówi sie podgrzewanie przedniej szyby. Fakt faktem szyba jest podgrzewana tam gdzie wycieraczki, ale jak masz zaszroniałą całą szybę i włączysz magiczny przycisk i po chwili włączysz wycieraczki to sie okaze ze ściągają one wodę a nie szron, tak więc rozchodzi się to po całej szybie, przez co spokojnie można mówić, że jest to podgrzewanie szyby, (przynajmniej tak na logike- niema sie co czepiać miejsca podgrzewania)

Tak swoją drogą to sie zastanawiam ile mniej więcej procentowo modeli wychodziło z tym podgrzewaniem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej