Forum > i30 FD
Wycieraczki szyb przednich i30 2007 1.6 CRDi
Bio:
--- Cytat: "TOMEKLAD" ---
w spryskiwaczu nie było płynu musiałem kupić cyrk gdzie przegląd 0
--- Koniec cytatu ---
kupujesz samochód dopuszczony do ruchu - kodeks drogowy nie wymaga płynu od spryskiwaczy, więc niestety - Twoje oskarżenia są trochę bezpodstawne - podejrzewam, że żaden dealer nie napelnia płynami wozu (chodzi mi o płyn do spryskiwaczy i benzynę ;))
TOMEKLAD:
Dealer Hyundaia napisał/a:
kupujesz samochód dopuszczony do ruchu - kodeks drogowy nie wymaga płynu od spryskiwaczy, więc niestety - Twoje oskarżenia są trochę bezpodstawne - podejrzewam, że żaden dealer nie napelnia płynami wozu (chodzi mi o płyn do spryskiwaczy i benzynę ;))
to dlaczego przy przeglądzie po 1500 km wlewacie na silę płyn i każecie płacić jak za zborze to nie jest mój pierwszy nowy samochód
a z drugiej strony po pierwszym przeglądzie samochód powinien być sprawny i gotowy do drogi po to jest przegląd 0
po trzecie kupiłem od was samochód za 60 000 zł i uzupełnienie płynu za 10 zł nie powinno być dla was problemem
w innych markach samochodów tego nie ma
Dodano:
i jeszcze jedno otrzymałem samochód brudny w środku ślady tłustych palców na wszystkich elementach przednia konsola opluta bo komuś się kichnęło
2 tygodnie czekałem na samochód bo nie było komu go przygotować a w końcu dostałem nie przygotowany cyrk i parodia
serwis jest identyczny
speedmaster:
to chyba zależy od dealera i ASO :roll: u mnie nie było żadnych problemów :> ale nie napiszę gdzie ja kupiłem i serwisuję auto bo jeszcze coś wykraczę :>
P.S.
używaj opcji edytuj :-P
grzech:
Jak kupiłem auto to było wypucowane, jak w salonie!
co do płynu do spryskiwaczy to miałem go ponad 2 litry bo go spuszczałem i wymieniałem na zimowy.
A benzyny było... hmmm komputer wskazywał 65km więc było około 5 litrów.
Generalnie nie miałem co narzekać.
sopel:
wycieraczki , ktore pasuja do i30:
Valeo Silencio X-TRM VM441 (580mm+475mm)
Bosch AeroTwin A187S (600mm+450mm)
Bosch AeroTwin 979S (600mm+475mm) - wycieraczka pasazera, troche za dluga, ale ponoc nie przeszkadza w uzytkowaniu
Nawigacja
[#] Następna strona