Forum > i30 FD

Wycieraczki szyb przednich i30 2007 1.6 CRDi

(1/3) > >>

TOMEKLAD:
czy można gdzieś już dostać zamienniki przednich wycieraczek
kupiłem w marcu i30 ostatni z wystawy
przejechałem parę dni spadł pierwszy deszcz i klapa źle zbierają udałem się do serwisu
a tam okazuje się że nie podlegają gwarancji i muszę kupić wydatek 200 zł
wycofałem się rozgoryczony samochód za ponad 60 tyś a oni nie chcą wymienić wycieraczek
w spryskiwaczu nie było płynu musiałem kupić cyrk gdzie przegląd 0

otworzył bym forum punktów gdzie nie wolno kupować samochodów nie wiem czy można
wielu z nas miało jakieś problemy z kupnem nowych aut

[ Komentarz dodany przez: BartBartez: 2008-12-23, 09:20 ]
Używaj znaków interpunkcyjnych!!!!

[ Komentarz dodany przez: weryfikator.kont: 2009-01-24, 10:16 ]
Dokonano poprawy tematu i dodano jego opis. W przyszłości proszę o korzystanie z tego dodatkowego pola.

gummi.cezar:
Na przykład tutaj:

http://allegro.pl/item493029129_wycieraczki_valeo_xtrm_hyundai_i30.html

Co do wycieraczek trzeba uważać, przez pierwsze 3 tygodnie chodziły u mnie bezgłośnie.
Dopóki nie odgarnąłem nimi warstwy dwóch centymetrów mokrego śniegu. Od tamtej pory trochę je słychać. Pomimo to uważam, że są bezkonkurencyjne w stosunku do starego typu wycieraczek ze wąskim piórem.

Co do wyposażenia samochodów wyjeżdżających z salonu to masz rację. Od razu trzeba jechać na stację benzynową i uzupełniać płyny(paliwo, płyn do spryskiwaczy).

raf44:
A ja wczoraj wyjechałem z salonu i30cw w wersji comfort i paliwko było na jakieś 50km, spryskiwacze zalane na full i ja dostałem szampana - znaczy sie wino musujące co bym ja się mógł zalać :)

santa_fe:
Wychodzi na to, że tańsze są do bliźniaczej Kia cee'd. Oryginalne wycieraczki Mobisa w "opakowaniu warsztatowym" kosztują już od 109,80 zł
Są identyczne !

santaclaus:
Zdecydowanie do I30w będą pasować te wycieraczki :

http://kia.auto.pl/wycieraczki-przednie-kia-ceed-hyundai-i30-oryg-p-598.html

Na pewno dla forumowicza znajdzie się mały rabat, wystarczy pewnie zapytać...

Korzystam z tego sklep

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej