Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Książka telefoniczna w ix35
Zibi:
mam już jakiś czas ix35 i w sumie jestem zadowolony, gdy go kupiłem miałem telefon Nokia z Symbianem, który współpracował przez BT bez zarzutu - na wyświetlaczu pokazywał się opis z książki telefonicznej. Aktualnie mam Samsunga Galaxy z Androidem 2.3 i tu jest problem, pokazuje jedynie numer telefonu.
Ktoś ma antidotum na tą dolegliwość?
firefighter1:
nie wiem jaki masz sprzęt w samochodzie, ja mam stacje multimedialną i wyświetlają się nazwy jeśli zostały wprowadzone do pamięci samochodu tj. jego książki, a te których nie ma to wyświetla numer.
Zibi:
mam standardowe radio z wersji Comfort z BlueToothem, żadnych modyfikacji, przy Nokii z Symbianem importowało "toto" książkę telefoniczną i wyświetlało kto dzwoni, a przy Samsungu z Androidem pokazuje tylko numer, czyli nie importuje książki, można coś z tym zrobić?
jacek2:
Ależ oczywiście. Można wrócić ponownie do NOKII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(to żart, coby się nikt nie obrażał)
malowany:
--- Cytat: "Zibi" ---mam standardowe radio z wersji Comfort z BlueToothem, żadnych modyfikacji, przy Nokii z Symbianem importowało "toto" książkę telefoniczną i wyświetlało kto dzwoni, a przy Samsungu z Androidem pokazuje tylko numer, czyli nie importuje książki, można coś z tym zrobić?
--- Koniec cytatu ---
gdzie masz kontakty zapisane na karcie czy na telefonie?
Nawigacja
[#] Następna strona