Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Książka telefoniczna w ix35

(1/4) > >>

Zibi:
mam już jakiś czas ix35 i w sumie jestem zadowolony, gdy go kupiłem miałem telefon Nokia z Symbianem, który współpracował przez BT bez zarzutu - na wyświetlaczu pokazywał się opis z książki telefonicznej. Aktualnie mam Samsunga Galaxy z Androidem 2.3 i tu jest problem, pokazuje jedynie numer telefonu.
Ktoś ma antidotum na tą dolegliwość?

firefighter1:
nie wiem jaki masz sprzęt w samochodzie, ja mam stacje multimedialną i wyświetlają się nazwy jeśli zostały wprowadzone do pamięci samochodu tj. jego książki, a te których nie ma to wyświetla numer.

Zibi:
mam standardowe radio z wersji Comfort z BlueToothem, żadnych modyfikacji, przy Nokii z Symbianem importowało "toto" książkę telefoniczną i wyświetlało kto dzwoni, a przy Samsungu z Androidem pokazuje tylko numer, czyli nie importuje książki, można coś z tym zrobić?

jacek2:
Ależ oczywiście. Można wrócić ponownie do NOKII :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

(to żart, coby się nikt nie obrażał)

malowany:

--- Cytat: "Zibi" ---mam standardowe radio z wersji Comfort z BlueToothem, żadnych modyfikacji, przy Nokii z Symbianem importowało "toto" książkę telefoniczną i wyświetlało kto dzwoni, a przy Samsungu z Androidem pokazuje tylko numer, czyli nie importuje książki, można coś z tym zrobić?
--- Koniec cytatu ---

gdzie masz kontakty zapisane na karcie czy na telefonie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej