Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

przecieka mi scoupe;((((9

<< < (3/6) > >>

psy si tec:
to na pewno z szyberdachu...uszczelki juz sprawdzilem.... to te 2 kanaliki co odprowadzaja wode ...mi kapie na siedzenie kierowcy... ale juz kątóka ucialem antene i zaszpachlowalem jutro rozkrece szyberdach i to samo... niech zyje szpachla!

Cendra:
u mnie nie przecieka... kurcze trzeba obejrzeć co i jak ewetualnie zabezpieczyć, żeby było tak jak najdłużej... widze, że młodsze już ciekną :roll:

wachers:
u mnie korozja zjadła blache pod szyberdachem i teraz nie wiem jak mam to uszczelinic

Cendra:
oczyścić i wspawać nową blachę... to musi być dobry spawacz :roll:

on86:

--- Cytat: "wachers" ---nie wiem czy mam to zasylikonować czy jak bo leje sie jak z kranu
--- Koniec cytatu ---
tak dla potomnych,; dzisiaj rozebrałem podsufitkę i nie ma żadnych kanalików do odprowadzenia wody z szyberdachu, to są takie króciutkie rureczki i od nich do każdego błotnika idzie zwykły gumowy wężyk na ściskach, które bez problemu ściągniesz kombinerkami.

Mi podczas wczorajszych ulew zaczęło cieknąć na lewym tylnym słupku pod plastikiem :-( dzisiaj rozebrałem bok przy kanapie z tyłu, plastik przy tylnej bocznej szybie i podsufitkę i nic :-/ nawet sprawdzanie oblewając auto wodą, aż tu nagle patrze i zaczyna mi kapać na górnym łączeniu szyby z karoserią-klej puścił ;/ . No i właśnie dlatego wzięła mi się woda w słupku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej