Forum > Matrix / ix20
[ix20] Łuszcząca się kierownica
lukasz.zst:
A zaczęło sie od dziwnych plamek co widać na fotkach
[ Dodano: 2012-07-18, 21:12 ]
Witam
Przyszła kierownica ale w komplecie z aribagiem.
Wymienili mi wszytko na nowe.
Ale jest małe Ale :
Widać kierownica jest z dobrego materiału innego niż przedtem , problem polega na tym że skora jest kolor szarego ,ciemny popiel a dźwignia skrzy biegów jest koloru czarnego taki kolor jaka była poprzednia kierownica ,strasznie sie to rzuca w oczy
[ Dodano: 2012-07-21, 15:13 ]
Jak pisałem wcześniej kierownica jest nowa, widać że jest z lepszej skóry, jest grubsza i niema wyciec na palce jak miała poprzednia.
Tylko problem sie zrobił bo kierownica jest innego koloru nisz drążek zmiany biegów , będę to reklamował
KoTeK:
To chyba będzie im lepiej wymienić skórę na drążku niż ponownie całą kierownicę.
Geronimo:
Cześć. Widząc ile masz kłopotów ze swoim autem i dealerami, obawiam się, ze moga Cie za przeproszeniem "spławić". W końcu w specyfikacji masz zapewne podane, że "kierownica i drążek zmiany biegów obszyte sa skórą", ale nie znajdziesz tam informacji, że w tym samym kolorze.
KoTeK:
O jasna...... skórzana. Cieszyłem się, że mnie ten problem nie dotyczy, aż tu dzisiaj rano jadę do pracy - wzrok mi się zatrzymał na świecącym miejscu na kierownicy - kurcze także zaczyna się łuszczyć i u mnie. :cry:
Na razie zobaczyłem tylko w jednym miejscu - na łączeniu się skór, ale wydaje mi się, że to kwestia czasu aby ta zaraza rozlazła się po całej kierownicy.
jack55:
Ja odbierałem swojego Hultaja na początku lutego i z kierownicą jest wszystko ok.Przebieg prawie 8 tys.km ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona