Forum > Matrix / ix20
[ix20] Łuszcząca się kierownica
KoTeK:
--- Cytat: "paradoks1" ---W i30new też występuje ten problem. Na szczęście kierownica i gałka zmiany biegów została obszyta " podobno" skórą a nie wymieniona na nową, bo po roku pewno znów by się *** bo faktycznie obszyta jest szmatą z gumą. Co za czasy .... każdy koncern tylko kombinuje jak tu coś zaoszczędzić i kupującego w.y.c.i.u.l.a.ć
--- Koniec cytatu ---
"Paradoks :mrgreen: " polega na tym, że faktycznie każdy kombinuje jak tu zaoszczędzić, niestety my jesteśmy na samym końcu i cały szwindel spada na nas.
U mnie na razie po wymianie wszystko ok,zobaczymy dalej.
lukasz.zst:
Ja mam druga kierownice w ciągu 1,5 roku , teraz czeka serwis na odpowiedz centrali żeby ja obszyć skórą. Dlatego bo nie można wymienić na trzecia kierownice jak jest mniej niż rok u mnie jest 6 miesięcy
endriu:
Byłem dzisiaj w serwisie oddaje auto w poniedziałek i będą obszywać, wymiany na nową już nie ma bo centrala się nie zgodziła .
KoTeK:
--- Cytat: "endriu" ---Byłem dzisiaj w serwisie oddaje auto w poniedziałek i będą obszywać, wymiany na nową już nie ma bo centrala się nie zgodziła .
--- Koniec cytatu ---
O kurcze.... dwa posty wyżej "filozofowałem", aż tu patrzę wczoraj...... także u mnie wymieniona pół roku temu kierownica ponownie zaczyna się wycierać na szwach.
Sam jestem teraz ciekaw jak sprawa zostanie rozwiązana gdy zgłoszę ją do reklamacji.
endriu:
Auto odebrane kierownica obszyta oby było ok mam nadzieje .
Nawigacja
[#] Następna strona