Forum > Tucson JM

brak wskaźnika temperatury silnika w moim Tucsonie

<< < (3/6) > >>

makako:
nie widziałem tej wersji wcześniej w salonie pokazywano mi najtańszą wersje a ten mój premium sprowadzali mi z innego salonu z polski

krzys:
W nowych Tucsonach - rok modelowy 2009 są liczniki bez wskaźnika temperatury. Na stronie internetowej Hyundai Motor (nie Polska) są już zdjęcia wnętrza i nowych wskaźników.
Też dostałem Tucsona ze zmienionymi wsaźnikami.

makako:
żeczywiści zegary tu widoczne http://worldwide.hyundai-motor.com/common/html/showroom/recreational/tucson/driving.html widocznie mamy Tucsony nie na rynek Polski bo na naszej stronie hyundai.pl :-( zegarów nie pokazują . Moim zdaniem to nie dobrze że tego wskaźnika nie ma trzeba jeździć na oko kiedy jest ciepły i kiedy można pzrycisnąć, ew. kiedy sie zagotuje w lecie w górach

Brt85:
Koledzy, dziś byłem w serwisie podpytać co i jak z tym wskaźnikiem. Pan mi opowiedział historyjkę, że wskaźnik jest elektroniczny i można go sprawdzić w komputerze pokładowym(zmieniając przycisk"TRIP")
Prośba o potwierdzenie tej teorii, gdyż jakoś nie jestem przekonany...

Ps. Ale za to macie elektrycznie składane lusterka 8-)

wlad:

--- Cytat: "Brt85" --- wskaźnik jest elektroniczny i można go sprawdzić w komputerze pokładowym(zmieniając przycisk"TRIP")
--- Koniec cytatu ---

nawet jesli tak jest to jest to zalosne.jest to tak naprawde chyba najwazniejszy ze wskaznikow[nie liczac cisnienia oleju].majac peugeota 106 tez nie mialem tego wskaznika,ale z definicji byla to inna klasa auta.poza tym tucson [przynajmniej w teorii ]moze zjechac na mniej wygodne drogi,gdzie silnik duzo szybciej moze sie przegrzac.dla mnie jedno z wiekszych rozczarowan.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej