Forum > Getz

[Getz TB] zawieszenie zbliza sie 70tys

<< < (2/3) > >>

marasbydg:

--- Cytat: "Tiesto83" ---Gratuluję rewelacyjnego wyniku amorków. Ja po 70k wymieniłem z przodu i z tyłu. Jeździć się nie dało.
--- Koniec cytatu ---

takie pytanie - jak objawia się zuzycie amortyzatorów w czasie jazdy? Mnie denerwuje jak w zakrecie wpadne w dziure- studzienke to czuje jak caly tyl mial sie oderwac od drogi i zarzuca dosc nieprzyjemnie...

Andy:

--- Cytat: "marasbydg" ---
--- Cytat: "Tiesto83" ---Gratuluję rewelacyjnego wyniku amorków. Ja po 70k wymieniłem z przodu i z tyłu. Jeździć się nie dało.
--- Koniec cytatu ---

takie pytanie - jak objawia się zuzycie amortyzatorów w czasie jazdy? Mnie denerwuje jak w zakrecie wpadne w dziure- studzienke to czuje jak caly tyl mial sie oderwac od drogi i zarzuca dosc nieprzyjemnie...
--- Koniec cytatu ---

No i ja niedawno wymienilem dwa tylne amortyzatory - przy 130kk przebiegu; poza tym nic innego nie bylo robione jak do tej pory w zawieszeniu. Objawy to bylo dobijanie na dziurach, jak z tylu ktos siedzial

twardy:
a na tył jakie najlepiej amortyzaroty wybrać?? kayaba czy może jakieś inne czytaj droższe?? :-)

robaszek127:
Jeśli nie chcesz wymieniać zaraz po gwarancji to kupuj kayaby. polecam je bo sam mam w 2 samochodach i wytrzymują nasze drogi. Podczas gdy tak reklamowane dawniej monroe to szajs podobnie jak delphi.
Widzę jednak, że dawniej kayaby były japońskie a teraz mam czeskie.

Tiesto83:
Również polecam KYB. Na przód z kolei kupiłem okazyjnie Mando, kładzione ponoć na pierwszy montaż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej