Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Problem z odpalaniem
tauzen:
witam ok sprawdziłem i wszystkie przewody są wpięte tak jak mają być a mam takie pytanie jak odkręce klapke z piltru paliwa i bede kręcił w tedy to powinna benzyna sie pokazać wylecieć?zgadza się?jak by sie nie pokazała to może wtedy ta pompa paliwa coś nie tak? zabardzo się nie znam i pytam:-( i prosze o info jaki rozmiar jest klucza do swiec.prosze o dalsze rady:-) z góry dzięki pozdrawiam
tauzen:
dałem auto do warsztatu i po 2 dniach okazało sie ze to pompa paliwa wysiadła i teraz musze kupic pompe ale całą z tym smokiem bo tamta cała sie rozsypała prosze o pomoc jaka pompe kupić z innego modelu hyundaia też pasują ? pilne pozdrawiam
Pyros:
Jakby co mam nową pompę,spr priva :mrgreen:
tauzen:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=575647373
czy taka pompa bedzie pasować? do mojego prosze o pomoc
mam Hyundai s coupe 1.5 94r
on86:
Ja mam pytanie co do pompy paliwa. Mianowicie czy jest przymocowana do baku czy w baku, jak ją można wyciągnąć (tzn. czy trzeba ściągać bak) ?? ?? ??
Pojawił się u mnie następujący problem, gdy wracałem od brata zabrakło mi paliwa i auto zgasło. Zalałem więc 5l z kanistra i co... nie chce odpalić ;/ . Auto poszło na hol :-( Sprawdziłem świece-ok, wykręciłem listwę z wtryskami-podają paliwo. Ciekawią mnie dwie rzeczy: przy próbie odpalenia powinno zalać świece, tzn. powinny być mokre, a są suche; i druga: kupiłem nowe świece i tak samo jak na starych wydaje mi się, że iskra jest trochę słaba. Miałem założone NGK BKR6ES, a w chwili obecnej mam NGK BKR5ES-11. Jakieś sugestie??
Nawigacja
[#] Następna strona