No dobra... i ja jestem po przeszczepie... Ogolnie warto./ ale zabawy jest trochę. Na szczęście nie musiałem nic ciąć w IX. lekko zmodyfikowałem tylko samo radio.. tak aby nie było szczelin i innych niedociągnięć.
Daszek i panel też wymieniłem .. całość 350 pln mnie kosztowała. teraz tylko czekam na kamerę...
Czy ktoś może ma schemat tego złącza którym podpina się czujnik ze wstecznego i sygnał z kamery ?
co otrzymujemy w nowym radiu -
1) fajniejszy tryb wybierania głosowego - tryb expert - bez zbędnych pytań w stylu powiedz połącz... po prostu jest sygnał i mówimy - połącz Klub - i dzwoni...
2) tryb głosowy obsługuje masę komunikatów z samej obsługi radia. Można głosowo ściszać radio , szukać stacji, szukać muzyki na mp3 cd i mymusic
3) mamy 1024MB wolnej przestrzeni na stworzenie własnej listy muzyki która jest dostępna bez pamięci usb.. - można kopiować kasować pliki do woli

4) W trybie odtwarzania z usb jesli w folderze mamy plik jpg np z okładką kapeli której słuchamy to mamy tą okładkę ładnie wyświetloną na wyświetlaczu
5) W trybie odtwarzania z BT - wreszcie możemy sterować tym co gramy tj majac sparowany telefon ( sprawdzałem na S3 S4 S5 S5 active i Ip5s) to możemy sobie słuchać muzyczki i np z kierownicy skakać po tracakach - tak samo widzimy co gramy - tytuł i nazwę..
6) W trybie odtwarzania z CD wreszcie czytane są informacje zawarte na cd jak nazwa piosenki / płyty itp - nie było tego przed liftem
wyświetlacz jest fajny, dobrze reaguje na dotyk, nie trzeba posiłkować się żadnym rysikiem itp.
to tyle po 30 minutach zabawy.. jutro może cos jeszcze napisze.