Forum > i30 FD
Halogeny przeciwmgielne & dzienne
dziobo07:
Z tego co kojarze to byla jakas akcja serwisowa na swiatla. Hyundai zakladal wiazki oporowe zeby wyeliminowac problem palacych sie h7. Poprzedni wlasciciel niestety olal sprawe i jest jak jest. Zobacze czy uda mi sie to podpiac i mam nadzieje ze bede sie dlugo cieszyl bezproblemowa jazda:)
adrianc90:
A akcja serwisowa nie powinna być nieograniczona w czasie? Dzwoniłeś do serwisu? Pamiętam kilka lat temu, mógł to być rok 2011, może 2012 znajomy zadzwonił do serwisu renówki po jakąś część, a gość poinformował go, że jego auto nie było jeszcze na akcji serwisowej wymiany jakichś części odpowiedzialnych za hamulec ręczny, nie pamiętam już jakich dokładnie. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że to była Laguna z 1994 roku...
EDIT
Właśnie dzwoniłem do hyundaia z ciekawości. Jego akcje są ograniczone w czasie... Dziwne, jak jest jakaś usterka, która nie dotyczy części eksploatacyjnych to powinna być nieograniczona.
MarcoAntonio:
Ja mam i20stkę i także mam seryjne światła do jazdy dziennej połączone z halogenami i nie da się włączyć halogenów ,trzeba chociaż postojówki włączyć
dziobo07:
Operacja zakończona sukcesem. Wszystko działa jak powinno, światła zapalają się po włączeniu silnika, wyłączają się po włączeniu pozycyjnych. Światła nie oślepiają, wszystko jest tak jak chciałem.
weuek:
--- Cytat: "MarcoAntonio" ---nie da się włączyć halogenów ,trzeba chociaż postojówki włączyć
--- Koniec cytatu ---
Czyli jest dokładnie tak, jak być powinno - zgodnie z przepisami.
Nawigacja
[#] Następna strona