Autor Wątek: [Tucson] Czujnik cofania oraz pilot o alarmu  (Przeczytany 8962 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

breneka

• Gość
[Tucson] Czujnik cofania oraz pilot o alarmu
« dnia: 30 Maj 2012, 10:53:29 »
Witam serdecznie czy Koledzy wiedzą od jakich innych hundai pasuje czujnik cofania oraz czy da sie samodzielnie zaprogramować pilota centralkę znalazłem w samochodzie na zewnątrz nie posiada przełącznika set  do wprogramowania pilota tak jak bylo juz opisane

Offline jacek2

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Maj 2012, 11:38:55 »
może jaśniej??? :?:

breneka

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Maj 2012, 14:35:58 »
Czy od innych modeli hyundai pasuje czujnik biegu wstecznego tego co załącza światła wsteczne np od pony
Czy samodzielnie dopisze 2 pilota mam dwa orginalne ale jeden nie działa z centralką centralkę znalazłem pod lewarkiem zmiany biegów i nie ma na zewnątrz przycisku set który umozliwia przejscie centralki do trybu kodowania kluczy czy może jest zworka w wewnątrz tej centralki?

zbyh

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Maj 2012, 17:05:08 »
Po co szukać czujnika z innego Hyundaia skoro możesz sobie zamontować dowolny czujnik np: z allegro ja tak mam i jestem zadowolony. Co do pilota też mam jednego do zaprogramowania, ale nie mogłem znaleźć centralki, skoro mówisz że jest pod lewarkiem będę musiał tam zajrzeć. Na forum Santa Fe był taki temat TU

breneka

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Maj 2012, 07:30:50 »
Centralka jest pod lewarkiem na samym dole przy podłodze ale według opisu z forum nie ma na zewnątrz rzadnego przełącznika do ustawienia jej w tryb programowania czyli set gdzieś na forum było że w centralce może być wewnetrzna zworka do programowania jesli ktośm to przerabiał praktycznie proszę o wskazania jak to zrobić

zbyh

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Maj 2012, 13:16:47 »
Ja  jak się dowiadywałem to oficjalnie można to zrobić tylko w serwisie komputerowo

Offline jajcuncyrk

• HKP
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Październik 2017, 17:38:15 »
Cytat: "breneka"
Centralka jest pod lewarkiem na samym dole przy podłodze ale według opisu z forum nie ma na zewnątrz rzadnego przełącznika do ustawienia jej w tryb programowania czyli set gdzieś na forum było że w centralce może być wewnetrzna zworka do programowania jesli ktośm to przerabiał praktycznie proszę o wskazania jak to zrobić

Raz mi się udało i znów się męczę :(

Offline Piotrek79

• Giełda
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Październik 2017, 18:39:15 »
No, ale co się udało???
Jest jakaś zworka czy inny jakiś sposób??
Z czym się męczysz???

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Październik 2017, 18:40:53 »
Kolega zbłądził, ale już znalazł właściwe miejsce więc alarm odwołany.