Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Mocowanie tablicy rej.
jacek2:
Po co robić sobie problem z tablicami? mocują je w salonach na plastykowej ramce. Trzyma sie to dobrze i niema zamiaru odpaść.... :idea:
Slay75:
--- Cytat: "Łukasz" ---Zgubiłeś kiedyś tablice?
--- Koniec cytatu ---
Nie, bo właśnie miałem zamocowane na wkręty.
Łukasz:
--- Cytat: "Slay75" ---Nie, bo właśnie miałem zamocowane na wkręty.
--- Koniec cytatu ---
U mnie w Accencie nie są przymocowane na wkręty i przez ponad 11 lat nie zgubiły się ;-)
Kurako:
najbezpieczniejsze to chyba nity :P
[ Dodano: 2012-05-28, 14:17 ]
--- Cytat: "jacek2" ---Po co robić sobie problem z tablicami? mocują je w salonach na plastykowej ramce.
--- Koniec cytatu ---
chodzi o to ze przy dzisiejszych cenach benzyny, coraz czestsze są kradzieże tablic, i tankowanie do pelna swojego samochodu na nie swoich blachach. Można przymocować na samej ramce (sam tak mam) ale wtedy każdy może tablice wyciągnać... na nitach już nikt nie ukradnie, przynajmniej nie w taki prosty sposob jak otwierajac ramke :P
Arni71:
W moim poprzednim aucie- Astrze miałem tablice przymocowane do ramki - żeby "nie wypadły" to po pewnej nocy pozostały mi tylko nity mocujące ramkę do zderzaka - po tablicy i ramce ani śladu.
Teraz w Santku ramki na nity do zderzaka a tablice wkrętami całość do zderzaka - jak będzie chciał jakiś ......... ukraść to zniszczy tablice i hałasu narobi bo czujka alarmu zadziała jak będzie się szarpał :)
Nawigacja
[#] Następna strona