Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Mocowanie tablicy rej.

<< < (3/4) > >>

Zibi:
Polska to taki piękny kraj ... dawno temu z Malucha ukradziono mi radio, z Matiza dwa razy chcieli gwizdnąć radio, ale było na sztywno wsadzone i nie dali rady, z Toyotą już był spokój i mam nadzieję, że z Hyundkiem będzie podobnie ... tablicy jakoś nigdy nie chcieli mi rąbnąć :)

firefighter1:

--- Cytat: "Brt" ---
--- Cytat: "Slay75" ---Nitowanie czy mocowanie za pomocą wkrętów do zderzaka chyba odpada
--- Koniec cytatu ---
Czemu? Prawdopodobnie w taki sposób jest przymocowana ramka do zderzaka, więc co za różnica, czy ramka czy rejestracja?
--- Koniec cytatu ---

Robienie jakichkolwiek otworów w tablicy jest zabronione i Policja może za to zatrzymać dowód rejestracyjny.

[ Dodano: 2012-05-29, 17:30 ]

--- Cytat: "Zibi" ---Polska to taki piękny kraj ... dawno temu z Malucha ukradziono mi radio, z Matiza dwa razy chcieli gwizdnąć radio, ale było na sztywno wsadzone i nie dali rady, z Toyotą już był spokój i mam nadzieję, że z Hyundkiem będzie podobnie ... tablicy jakoś nigdy nie chcieli mi rąbnąć :)
--- Koniec cytatu ---

hahaha co za goście, łatwiej było cały samochód ukraść  :-)

Slay75:

--- Cytat: "firefighter1" ---
Robienie jakichkolwiek otworów w tablicy jest zabronione i Policja może za to zatrzymać dowód rejestracyjny.
--- Koniec cytatu ---

O, nie wiedziałem. Możesz podać podstawę prawna?
Jeżeli tak jest, to zostaje mi podklejenie.

Łukasz:
Ja tam nie wiem czy dziurawienie tablicy jest czy nie jest zabronione ale jak dla mnie to zwykłe "druciarstwo". Jest jeszcze jeden sposób jak tak się boicie o to, że Wam wypadnie (choć przed kradzieżą nie zabezpieczy) - możecie ramkę zamontować odwrotnie.

Zbyszek:
Nie sądzę żeby było zabronione. Takich aut jeździ mnóstwo. Poza tym w takim razie powinni w Urzędzie do tablic dodawać ramki :-P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej