Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy
bodo:
Czy po gwarancji jako rękojmi zrobią ta naprawę w serwisie a może ktoś robił to odpłatnie jaki jest koszt wymiany tej niszczesnej gabki
[ Dodano: 2016-10-09, 19:01 ]
Też mnie ten temat bardzo interesuje zamierzam wymienic i usprawnic siedzenie kierowcy tak by sie juz nie strugało
belgrano:
Użytkownicy. Ręce opadają rok temu wszyto mi na siedzisko od strony drzwi skórę bo była spękana i już jest od nowa. Co z tym fotelem? Mam podłożone gąbki więc to nie od wewnątrz. Ona po prostu pęka od wsiadania i siedzenia bo jest podniesiona się ugina. Czy u was też tak jest? Znów tapicer sie kłania?
andrea365:
Witam wszystkich,mam taki sam problem z pękającą eko-skórą na siedzeniu.Zastanawiam się czy pasują siedzenia z innych modeli Hyundaia, np skórzane z Tucsona. Szczególnie przód bo tył na pewno trzeba przerobić u tapicera.Taki kpl. można dostać już od kilkuset zł. :-/
jacek2:
Mam to samo z siedziskiem. Na gwarancji było wymieniane, teraz znowu pęka ta niby eko skóra. Auto jest z 2010r. Czyli znowu wydatek.....
Zibi:
Dołączam do tematu pękniętej ekoskóry. Auto już kilka tygodni po gwarancji. Pęknięta ekoskóra na siedzeniu kierowcy, od strony drzwi, czyli ewidentnie zniszczona przy wsiadaniu. Za ile i gdzie można to naprawić?
Nawigacja
[#] Następna strona