Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Odebrałem wczoraj swojego ix35
firefighter1:
--- Cytat: "mmarcu" ---Szerokiej drogi Slay75. Niech hultaj służy.
--- Koniec cytatu ---
Również się dołączam do życzeń!
pareto:
Slay75, Slay75, Witam mam pytanie dotyczące tapicerki ponieważ w przyszłym tygodniu odbierać mam swojego ixa w kolorze czarnym z jasną tapicerką i stąd wątpliwości ,bo różne czytałem opinię na forum co do eksploatacji czy faktycznie się brudzi zwłaszcza od dżinsów.Pozdrawiam
Slay75:
--- Cytat: "pareto" ---czy faktycznie się brudzi zwłaszcza od dżinsów.
--- Koniec cytatu ---
Również miałem obawy co do połączenia jeansy/jasna tapicerka. Po 8 miesiącach jazdy, nie widzę aby siedzisko zmieniło kolor na niebieski, także bez obaw. Bardziej martwi mnie krusząca się gąbka w siedzisku.
Pozdrawiam
jacek2:
U mnie też nie ma zabrudzeń po trzech latach użytkowania auta. gąbka się kruszyła po siedzeniem i już przestała. Wszystko jest ok. Nakręciłem już 50 oookm :lol: :lol:
aurum:
Wczoraj odebrałem ixa :-) wersja comfort, biały, silnik 1,6. Dostałem czujniki parkowania tył, dywaniki i koła zimowe (aluminiowe + opony). Mam jeszcze kamerę cofania, nawigację (automapa z Hołkiem) :-) przyciemnane szyby, chromowane nakładki progowe i klamki :-) efekt zarąbisty. Zrobiłem już ponad 200 km i zadowolenie coraz większe: dobrze się prowadzi, fajnie wyciszony, dobre materiały dobrze spasowane (w mojej toyocie jest gorzej). Spalanie 7,4 litra, ale może jeszcze spadnie jak się silnik ułoży. Pozdrawiam wszystkich użytkowników ixa :-)
Nawigacja
[#] Następna strona