Autor Wątek: Nowe płaskie emblematy do modelu i30 Kombi od PY2024 - Drugi lift  (Przeczytany 926 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NonPhixion

• Giełda
Cześć,

Czy szukał już ktoś może lub wie gdzie można kupić nowe płaskie emblematy do i30 Kombi na przód do grilla i na klapę tylną w innym kolorze np. czarny połysk lub czarny mat?

Zastanawiam się czy emblemat na tylną klapę ma ten sam wymiar w hatchbacku i kombi. Przedni emblemat na 100% jest taki sam.

Aktualnie okleiłem emblematy vinylem w czarnym połysku, ale obstawiam, że emblemat w całości wykonany z plastiku byłby bardziej wytrzymały na uszkodzenia czy myjkę ciśnieniową.

Pozdrawiam

Offline traker

• Giełda

Offline NonPhixion

• Giełda
Odp: Nowe płaskie emblematy do modelu i30 Kombi od PY2024 - Drugi lift
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maj 2025, 13:35:24 »
@tracker emblematy z pierwszego linku są wypukłe.

Odnośnie drugiego linku. Pisałem w ASO w PL i ASO w DE. Nie wiem skąd oni to mają, ale część jest niedostępna na EU rynku i nie wiadomo czy będzie pasować do wersji po lifcie, a jest tylko na przód. Mam na myśli to logo na przód o numerze 86352-G4900.

Pisałem z firmą z Australii :-) Nie mają jeszcze płaskich logotypów, a na rynek australijski nie ma Wagona więc z tylnym emblematem może być problem :-(

https://21overlays.com.au/product/hyundai-i30-n-n-line-sedan-badge-covers-facelift-2023-new-style-flat-badge/

To jest tylko nakładka na znaczek. To nie rozwiązuje mojego problemu. Muszę poczekać.