Autor Wątek: [Accent LC] Amortyzatory przód  (Przeczytany 5860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wuju79

• Gość
[Accent LC] Amortyzatory przód
« dnia: 19 Maj 2012, 08:47:56 »
Witam
Szykuję się do wymiany amorów z przodu ,może ktoś doradzi jakie amory mam kupić żeby nie wydać dużych pieniędzy

Offline Zbyszek

• Administrator
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maj 2012, 09:59:37 »
Cytat: "wuju79"
jakie amory mam kupić żeby nie wydać dużych pieniędzy

Poszukaj amorów Kamoka. Ja takie zamontowałem kiedyś w swoim LC bo też chciałem kupić po taniości i się sprawdziły. Zaraz zapewne pojawią się głosy, że to chińszczyzna że lepiej Kayaba, Sachs, Monroe i nie wiadomo jeszcze co. Jak wcześniej wspomniałem- działały bez zarzutu a kupując nawet tanie amorki z paragonem masz 2 lata rękojmi. Trzeba oczywiście pamiętać żeby koniecznie wymienić osłony na nowe bez względu w jakim stanie masz stare oraz jeśli to niezbędne- górne mocowania.

Jokoko

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maj 2012, 17:20:26 »
Kup oryginały w IC i Masz spokój ;] coś koło 200zł za sztukę

tre_k

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Maj 2012, 17:23:30 »
Tak, tak kupuj orginały które są zamiennikami, produkowanymi w korei przez firmę X, ja wymieniałem 2 razy, i powiem ze nie warto na tym oszczedzac, wez dobrej klasy kayaby

Offline Zbyszek

• Administrator
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Maj 2012, 17:34:21 »
tre_k, wszystko zależy jak trafisz. Na Kayabę też zdarzają się reklamacje. Każdy swoje zdanie ma. Osobiście uważam, że drogie amory (czytaj: czołowych firm) są dobre dla osób, które lubią przepłacać. Trzeba pamiętać, że Accent to nie Porsche i tanie amory też się sprawdzą. Mnie akurat udało się trafić na dobre egzemplarze bo problemów nie miałem a zapłaciłem śmieszne grosze :-P

tre_k

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Maj 2012, 14:54:54 »
masz rację każdy ma swoje zdanie i szczęście do zakupów:) ja poprostu tego szczęscia miałem mniej i stąd moje podejście. I powiem tak,że teraz czuję każdą dziurę a auto idzie jak przyklejone, czego wcześniej nie doświadczałem

wuju79

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Maj 2012, 18:51:15 »
Dzięki za opinie ,lepiej zapytać niż przepłacić