Forum > Pony / Excel
Żarówka podświetlająca zegarek
T_O_M_A_L_A:
--- Cytat: "Timon" ---U Was też tak jest?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Mało tego jak zapalisz światła to podświetlenie zegarka przygasa (Koreańczycy nie wzięli pod uwagę że gdzieniegdzie na światłach jeździ się całą dobę - zresztą jak Pony był sprzedawany to u nas chyba też jeszcze nie trzeba było).
Timon:
T_O_M_A_L_A, a to mnie nawet nie dziwiło. Jedynie dziwne było to, że zegarek podświetla się jedynie na włączonym silniku, a nie jak reszta podświetlenia dodatkó. Robiłem zdjęcia jak to wygląda to później wrzucę do tematu.
[ Dodano: 2012-05-19, 20:45 ]
Zegarek od tyłu wygląda tak jak na niżej zamieszczonym zdjęciu. Żarówkę można wyjąć z tego plastiku, a ten plastik wkłada się w obudowę zegarka i przekręca by zablokować.
T_O_M_A_L_A:
--- Cytat: "Timon" --- Jedynie dziwne było to, że zegarek podświetla się jedynie na włączonym silniku, a nie jak reszta podświetlenia dodatkó.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak u Ciebie, ale w moim ponym nie byłoby widać godziny, gdyby podświetlenie się nie włączyło :) .
Timon:
To zależy od tego jakie było oświetlenie. W dzień godzina była widoczna, ale jak już słońca zaszło to również nie było widać.
PS. A samo podświetlenie miga jak są włączone światłą mijania, radio i kierunkowskazy :roll: Tak w rytm kierunkowskazów (nie gaśnie, ale miga). No trochę słabo im wyszło to podświetlenie zegarka.
Nawigacja