Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (17/61) > >>

Jacaw:
Jak dla mnie OK. Teraz jakby się udało tylko niemieckie załatwić to chyba można słać i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

djpit:
odebrałem auto, drzwi jaśniejsze niż reszta, robota po przyjrzeniu się partacka. Widać zanieczyszczenia pod lakierem, źle włożona uszczelka szyby, generalnie myślę że każdy inny blacharz zrobiłby to profesjonalniej. Tragedia wg. mnie.

de_assis:
No i co tu teraz zrobic?

W jednym salonie sprataczyli co innego, tutaj kolega pisze ze tez partacwo, no i gdzie mam jechac, co mam zrobic skoro oba salony ktore sa blisko mnie nie nadaja sie do powaznej roboty. Tragedia .... Co za auto.

vvalery:
Wracam dzisiaj z dwutygodniowej delegacji z Rosji i w poniedziałek poproszę kogoś aby przetłumaczył pismo również na niemiecki jeżeli juz tego ktoś tutaj nie zrobił.

Kudłaty_1975:
Liczę na to, że właśnie w poniedziałek będę miał to tłumaczenie na niemiecki. Ale jeśli szanowny Kolega vvalery będzie mógł załatwić tłumaczenie na niemiecki, to proszę nie rezygnować. Proszę również śledzić forum. W poniedziałek, jeśli tylko coś załatwię, to wrzucę. Jeśli nie, też się odezwę. Osoba zadeklarowała się, że przetłumaczy, ale to jakoś się w czasie odwleka. Im dłużej to trwa, tym mam mniejszą nadzieję, że to w ogóle nastąpi. Także prośba o pomoc do szanownego Kolegi vvalery, jeśli mi się nie uda zdobyć tego tłumaczenia. Poniżej zamieszczam tekst, który był tłumaczony na angielski, po uwzględnieniu uwag Forumowiczów:

"W imieniu posiadaczy samochodów Hyundai i20 zrzeszonych w HyundaiKlub.pl zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc w sprawie (prawdopodobnej) wady fabrycznej dotyczącej konstrukcji klamki. Wielu naszych członków zaobserwowało ten problem, który objawia się obcieraniem lakieru przez klamkę i w konsekwencji prowadzi do korozji. Niestety polski oddział Hyundaia w ogóle nie odpowiada na zapytanie w tej sprawie, które były kierowane do nich za pośrednictwem formularza internetowego. Wprawdzie ASO w ramach gwarancji starają się usunąć ten problem, jednak każda stacja robi to we własnym zakresie i różnymi metodami, co nie zawsze gwarantuje definitywne usunięcie usterki np. niektóre ASO jedynie malują zarysowane miejsce i zapewne problem powróci. Dodatkowo z rozmów z ASO wynika, że polski oddział Hyundaia nie wydał żadnych zaleceń w tej sprawie i nie uważa problemu za powszechny, co raczej kontrastuje z doświadczeniami członków naszego klubu. Niestety ze względu na bierność i brak kontaktu z polskim oddziałem zwracamy się z prośbą o pomoc w tej sprawie i liczymy na poważniejsze potraktowanie klientów, bo jak wiadomo nie ma lepszej reklamy niż zadowolony klient."

Nie cytujemy wypowiedzi będącej ostatnią w wątku. wymazanie cytatu. tekla

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej