Forum > i20
[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.
Jacaw:
--- Cytat: "vvalery" ---Jeżeli ktoś zamiesci treść to ja mam osoby, które to przetłumaczą. ;-)
P.S. Ciekawe jak wygląda sytuacja w Niemczech, bo o dziwo będac tam ostatnio na delegacji relatywnie dużo widziałem i20, szczególnie we wschodnich landach. :-)
--- Koniec cytatu ---
Spróbuję coś wymyślić, wrzucę na forum i może wspólnie udało by się coś wypracować. Pytanie, czy oddział niemiecki jest jakoś nadrzędny nad polskim i to coś da... ale z drugiej strony, co mamy do stracenia ? No chyba, że osoba za dużo szumiąca trafi na czarną listę i w ASO będzie miała problemy przy przeglądach lub trafi na galerię: "tych osób nie obsługujemy" ;-)
Przed chwilą napisałem też do TVN Turbo, ale wątpię, że ich to zainteresuje, jednak przyznam, że jakoś wkurza mnie postawa Hyundai'a w tej sprawie. Żeby nie było do nich też już pisałem przez formularz na stronie i nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ja wiem, że jestem tylko "szaraczkiem", który kupił budżetowe i20, ale przynajmniej nich mi odpiszą, że mają mnie gdzieś. ;-)
vvalery:
Super Jacaw tak trzymaj w miarę możliwości pomogę i wesprę Twoje działania a właściwie nasze. Mnie tam mogą na czarną listę dawać. :mrgreen:
Nie cytujemy wypowiedzi będącej ostatnią w wątku. wymazanie cytatu. tekla
Maciek:
Niby obie centrale, polska i niemiecka są osobne, jednakże to w Niemczech jest zlokalizowane Hyundai Motor Europe Technical Center odpowiedzialne za projekt i20 i zapewne za projekt samych klamek. Druga sprawa, że często jest właśnie tak, że w przypadku indolencji polskiego przedstawicielstwa jakiejś marki, uderza się do Niemców i oni zawsze reagują. A jeśli nie mogą nic zrobić to chociaż odpisują na wysłaną wiadomość na co polski oddział nie ma niestety czasu.
Osobiście jednak, żeby zaznaczyć jakoś obecność Hyundai Klubu w tej całej sprawie, optowałbym za wysłaniem "klubowego" zapytania w tej sprawie zarówno do polskiego jak i niemieckiego Hyundaia.
Spróbuję pokierować do tego wątku któregoś z administratorów. Mam nadzieję, że "podejmą rękawicę" ; ).
Jacaw:
--- Cytat: "Maciek" ---Osobiście jednak, żeby zaznaczyć jakoś obecność Hyundai Klubu w tej całej sprawie, optowałbym za wysłaniem "klubowego" zapytania w tej sprawie zarówno do polskiego jak i niemieckiego Hyundaia.
Spróbuję pokierować do tego wątku któregoś z administratorów. Mam nadzieję, że "podejmą rękawicę" ; ).
--- Koniec cytatu ---
OK. To daj znać, czy udało Ci się administratorów tematem zainteresować, czy jednak mamy działać sami.
Maciek:
Kontaktowałem się z IgoReCzeK i oto odpowiedź, którą otrzymałem:
--- Cytuj ---Witam. Nie jestem moderatorem tego działu. Przedstawię Twoją propozycję pozostałym administratorom i później ich opinię w tej sprawie. Pozdrawiam Igor.
--- Koniec cytatu ---
Nie cytujemy wypowiedzi będącej ostatnią w wątku. wymazanie cytatu. tekla
Nawigacja
[#] Następna strona