Forum > i30 GD

Program diagnostyczny.

<< < (2/4) > >>

rafal89w:
Zenith bardzo fajny, ale tak jak sądziłem kosztuje kilkadziesiąt razy więcej niż moj kabelek do Grande Punto 🤣

dsider ma rację, że chyba mogę pomarzyć o czym dobrych w sensownych pieniądzach.

W takim razie co można zakupić (kabel) i z jakim programem użyć żeby chociaż czytał i kasował błędy z wielu modułów (w tym bezpieczeństwa) i chociaż żeby jakąś prostą diagnostykę zrobić? Ma ktoś coś sprawdzonego do polecenia?

malerikula:
RYŻOWY DELPHI 2020 WEJDZIE W 80% MODUŁÓW

elektron1234:
@malerikula
Też z takiej opcji skorzystałem Pozdrawiam

rafal89w:

--- Cytat: elektron1234 w 09 Styczeń 2025, 21:22:48 ---RYŻOWY DELPHI 2020
--- Koniec cytatu ---

Dziękuję za propozycję panowie. Tak dla pewności zapytam czy chodzi o to co przedstawiam w linku poniżej? Adapter (kabelek) również będzie ok?
https://sprzedajemy.pl/interfejs-diagnostyczny-cdp-delphi-ds150e-obdii-bluetooth-t-przemysl-4-6bea9f-nr68971580

...kuba...:

--- Cytat: rafal89w w 10 Styczeń 2025, 08:10:37 ---Dziękuję za propozycję panowie. Tak dla pewności zapytam czy chodzi o to co przedstawiam w linku poniżej? Adapter (kabelek) również będzie ok?
https://sprzedajemy.pl/interfejs-diagnostyczny-cdp-delphi-ds150e-obdii-bluetooth-t-przemysl-4-6bea9f-nr68971580
--- Koniec cytatu ---
Skoro pojawił się już Delphi DS150 to doardzę, że najlepiej a wręcz powinna być to wersja z jedną płytką PCB w obudowie i 5-cyfrowym(czy tam ilu ale do nowszej wersji programu) numerem seryjnym. Na polskich portalach sprzedają za 300-500zł wersje z aliexpress za 150zł.. czyli dwupłytkowe v3, v8, v9 wszystkie bez przeróbek i modyfikacji o dupę rozbić i prawdopodobnie nie pójdą już z AUTOCOM 2021.11. Polecam jednopłytkową z apliexpres i ewentualnie modyfikację polegającą na wymianie kilku układów na oryginalne wtedy nie tylko Hyundai ale i dużo innych modeli innych marek działa bez problemów oczywiście nie zastępuje w 100% GDS/g-scan, ale coś tam już zrobi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej