Forum > i30 PD

Kompatybilność systemów multimedialnych.

<< < (9/13) > >>

tomilipin:

--- Cytat: RobertW w 13 Wrzesień 2024, 10:31:07 ---Mam pytanie czy  radio w linku będzie pasowało w miejsce bieda radia ?
--- Koniec cytatu ---
Tak, masz pytanie.

Odpowiedź brzmi: nie. Pod radiem z nawigacją znajduje się slot na kartę pamięci i musisz mieć na niego miejsce nad przyciskiem świateł awaryjnych. Biedaradio nie ma slotu na kartę pamięci, wiec nie masz odpowiedniego miejsca nad przyciskiem świateł awaryjnych. Musisz wymienić kratkę nawiewu na taką ze slotem na kartę pamięci. Te kratki (używane) rzadko się pojawiają w sprzedaży, a jak się pojawią to natychmiast się sprzedają. Ciężko je dostać.

RobertW:
Dziękuję za odpowiedź i błyskotliwy wstęp do niej 😁. Czy jeśli wymienne kratkę nawiewu to takie radio będzie można podłączyć bez większych przeróbek?

traker:
Nawet jest taka kratka ze slotem na SD w sprzedaży
https://allegrolokalnie.pl/oferta/nawigacja-radio-hyundai-i30-201720

Mazimaster:
Witam . Wymieniłem podstawowe radio na to 8 cali beż navi ,przerobiłem wtyczki zgodnie ze schematem i jest problem ze po wyłączeniu stacyjki i wyjściu z samochodu radio działa jeszcze 3 min . Ma ktoś na to jakiś patent czy ja coś popierdzielilem ? Oprócz tego wszystko działa git.

dar!usz:
"...i jest problem ze po wyłączeniu stacyjki i wyjściu z samochodu radio działa jeszcze 3 min."
Tak ma być. Radio się zamyka. Nie bój żaby :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej