Forum > i30 PD
Wymiana oleju w skrzyni automatycznej 7DCT
olo018:
--- Cytat: weuek w 25 Styczeń 2023, 21:57:14 ---Głąba poznasz po tym, że zignoruje wszelkie porady i pozostanie głąbem. Przypadłość powszechna. A w dobie internetów dobitniej to widać.
--- Koniec cytatu ---
A najwięcej ich w regionie dominującej ciemnoty p i s u.
malerikula:
Tak a ty jesteś oświecony z jakiej parti.? Proszę mnie nie obrażać, będę głosował na PiS. Forum nie jest do polityki, więc nie poruszaj wątku politycznego, a co dopiero obrażać i wyzywać od ciemnoty kogoś kto głosuje na pis.
robaszek127:
--- Cytat: malerikula w 28 Styczeń 2023, 07:32:37 ---A najwięcej ich w regionie dominującej ciemnoty p i s u.
--- Koniec cytatu ---
Ta a wielbiciele PO to tak samo mają klapki na oczach nie widząc co ich wielbiciele wyprawiają. Takie spalenie się super nowoczesnego archiwum czy strefa relaksu z palet, ławki i przystanki za gryby pieniądz z palet to wisienka na torcie. A potem i tak wszyscy będą pić i bawić się na imprezie razem a wyborcy będą zaś wykłócać się która partia lepsza.
wajkii:
Zawsze chciałem poznać osobiście osoby co pod każdym artykułem o czymś nie związanym z polityką muszą napisać coś na pis lub po, chyba w końcu marzenie jest coraz bardziej realne. Moze jakiś zlot? ;D
malerikula:
"Osoby co pod każdym artykułem... " określ o kogo ci chodzi bo nie widzę tu na forum jakieś "polityki"
Na co sam zwróciłem uwagę że forum nie służy do polityki. Zlot nie ma sprawy.
Nawigacja
[#] Następna strona