Forum > Lantra

Jestem nowy, chcę kupić Hyundai'a. Co myślicie o tym ???

<< < (2/5) > >>

Jarek:

--- Cytat: "Joshi" ---chcę kupic powypadkowego Hyundai'a Lantre w kombiaku z 2000 roku. Cena to 600 euro tak jak stoi
--- Koniec cytatu ---

Jest takie przysłowie z okolic wzgórza Golan że "jak na początku jest tanio to potem będzie drogo". Widzę że chcesz koniecznie kupić to auto bo pewnie akurat masz te 600 euro i ci odpowiada.
Widziałem podobnie rozbite auto, gość je kupił tanio, po 3 miechach okazało się że do wymiany jest cała przekładnia kierownicza. Pozornie była nietknięta - jednak coś w niej prężyło i się szybko wyrobiła.
Zrobisz jak zechcesz ;-)

Amelka:
Identyczna jak moja :D tylko ciut młodsza :) Co do samego auta to dość dobry wybór ,co do reszty, to oczywiście nie wiem,bo się nie znam. Ale może byś skonsultował to z jakimś niezależnym mechanikiem dobrym,tzn. jeszcze jednym poza tym co od niego byś to brał Landrynkę :-D Pozdrawiam i dobrych wyborów życzę
Amelka

IgoReCzeK:
Witam ponownie. Mamy z BartBartezem na myśli jedynie to, że oba przednie błotniki wraz z lampami na swoich początkach przybliżyły się do siebie. Wynika to z praw fizyki i być może tego nie widać gołym okiem, ale po zamontowaniu nieuszkodzonej maski okaże się, że nie można będzie jej zamknąć z uwagi na to, że oprze się o przednie błotniki gdzieś w okolicy reflektorów. Jeśli mechanik jest doby, to ładnie naciągnie ten fragment karoserii i wszystko "prawie" powróci do stanu sprzed wypadku. Zanim więc się zdecydujesz na cokolwiek, proponuję przymierzyć nieuszkodzoną maskę do samochodu i wówczas podjąć decyzję ( będzie widać na ile karoseria z przodu uległa odkształceniu ). Pozdrawiam Igor.

Joshi:
Nie jest tak, ze mam tylko 600euro :P ale moje BMW ostatnio mnie tylko prowadzi do mechanika, a tu sie trafia okazja i sie zastanawiam :)

Łukasz:

--- Cytat: "Joshi" ---Łącznie z malowaniem, naprawą i wyrejestrowaniem wyjdzie mi około 1800 euro
--- Koniec cytatu ---

Zwykle bywa tak że wychodzi więcej niż się zakłada, czasami może to być sporo więcej więc się dokładnie zastanów. To Twój wybór.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej