Forum > Lantra

Jestem nowy, chcę kupić Hyundai'a. Co myślicie o tym ???

<< < (3/5) > >>

Joshi:
Hejka jeszcze raz :P

Auto sprawdziłem, nowa maska wchodzi idealnie, nic nie wadzi. Do wymiany więc jest: maska, zderzak, chłodnica, pas przedni. Ewentualnie dwie poduszki, chociaż to nie jest konieczne. Tak jak liczyłem to maksymalnie może mi wyjść włącznie z przerejestrowaniem na PL blachy 7500PLN i będzie autko jak złoto, a za taką cenę, raczej nie dostanę tego modelu w tej cenie. Decyzja podjęta, macie nowego klubowicza ;)

IgoReCzeK:

--- Cytat: "Joshi" ---nowa maska wchodzi idealnie, nic nie wadzi
--- Koniec cytatu ---

Witam. Miło dowiedzieć się, że szeregi HFP powiększyły się o kolejną osobę. :mrgreen: Co do wymiany zdetonowanych poduszek powietrznych, to proponuję się jeszcze zastanowić i z góry nie przekreślać możliwości wymiany ich na sprawne, tym bardziej, że można "upolować" coś używanego. ;-) Życzę szybkiego skompletowania części podlegających wymianie, solidnie wykonanej naprawy i przyjemności z jazdy nowym nabytkiem. Pozdrawiam Igor.

Joshi:
Właśnie co do poduszek mam pytanie :) W miejsce pasażera coś znajde z Allegro, ale czy w miejsce kierowcy można wmontować np. całą kierownicę z poduszką włącznie ale z Lantry z wcześniejszego modelu? Będzie pasować? A jesli nie to ile moze mniej wiecej kosztowac w specjalistycznym zakladzie zalozenie 2 poduszeczek?

roofus:
niedawno widzialem na allegro poduszke dla kierowcy wiec to nie bedzie problem

Joshi:
Poduch na allegro jest macha teraz tylko pytanie, czy wystarczy kupic poduche, podpiac tasme i wszystko? Czy musze udac sie do specjalnego zakladu? Takie samo pytanie mam o poduche dla pasazera? Wystarczy wsadzic na swoje miejsce, podpiac tasme czy kostke i juz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej