Forum > i30 GD

WYMIANA OLEJU

<< < (2/4) > >>

weuek:

--- Cytat: ZYGIniemce w 27 Luty 2022, 16:18:40 ---więc coś tam umie 😏
--- Koniec cytatu ---
Opinie opiniami (np. kogo wykluczyć), a fakty faktami ("umie" to trzecia osoba, a nie pierwsza).

A pytanie jest zbędne, bo dotyczy procedury, która jest niemal identyczna we wszystkich pojazdach, więc nie potrzeba wcale pytać o konkretny model tu na forum.

Czy jest dostęp do korka to się sprawdza w instrukcji serwisowej albo w publikacjach typu Haynes. Lepiej im wierzyć niż forumowiczom (kiedyś niepotrzebnie skreśliłem auto z listy kandydatów do zakupu, bo od forumowiczów uzyskałem nieprawdziwą informację i i jej nie zweryfikowałem).

TomekZet:
Błędy językowe mogą się każdemu zdarzyć, a to nie jest forum o języku polskim aby na każdym kroku je wytykać (a to jak czytam te forum duża cześć Twoich wypowiedzi, którymi chyba chcesz sobie statystki nabijać).

--- Cytat: weuek w 26 Luty 2022, 23:43:47 ---Stan twojej wiedzy (i doświadczenia) jasno sugeruje, żebyś się za to nie brał.
--- Koniec cytatu ---
Ocena wiedzy i umiejętności raczej też nie wchodzi w zakres forum, a tym bardziej Twoich kompetencji.
Jeśli uważasz, że nie należy wierzyć forumowiczom to chyba powinieneś faktycznie przestać się udzielać bo w ten sposób wypowiadasz się też o sobie i swoich wpisach tutaj.

weuek:
Nie "filozuj", jeno zamiast czekać na gotowe, to bierz się za samodzielne szukanie informacji, bo jej jest więcej niż możesz przyswoić.

Jarek Cieszyn:
Kolego Weuek, a możesz wyjaśnić o co Ci chodziło jak napisałeś "informację i i jej nie zweryfikowałem", jakoś to chyba niezbyt gramatycznie wyszło?...

weuek:
Jarku, nie sil się na dyskusje o języku, boś w tej dziedzinie amator. Udowadniasz to w każdym kolejnym poście. ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej