Forum > i30 GD

WYMIANA OLEJU

(1/4) > >>

ZYGIniemce:
Witam czy ktoś wymieniał sam olej w tym modelu 2014 ,czy da rade wymienić bez kanału na podnośniku ,czy trzeba odkręcić jakąś osłonę czy jest dostęp bezpośrednio do korka?

weuek:
Stan twojej wiedzy (i doświadczenia) jasno sugeruje, żebyś się za to nie brał.

ZYGIniemce:
Piszę tu żeby ktoś pomógł i podpowiedział a nie żeby ktoś oceniał czy mam wiedzę i doświadczenie czy nie !!! chyba po to jest to forum , więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz

Jarek Cieszyn:
Do kolegi WEUEK.

Jestem zarejestrowany na kilku forach o różnej tematyce i celem każdego z tych portali jest to aby osoby mniej doświadczone i takie, które czegoś nie wiedzą mogły zapytać, poradzić się innych, którzy mają wiedzę na dany temat. Tak,  powiem delikatnie "dziwnej" wypowiedzi do kolegi, który zapytał o wymianę oleju jeszcze nigdy nigdzie nie spotkałem i mam nadzieję nie spotkać. Uważam, że administratorzy forum powinni usunąć Cię z grona użytkowników.

ZYGIniemce:
Dokładnie kolego ,po to jest to forum żeby pytać i wtedy mniej więcej będę wiedział czy mogę robić to samemu czy u mechanika i skąd może wiedzieć jakie mam doświadczenie ,np klocki i tarcze wymieniłem sam ,łączniki stabilizatora, gumy drążka , dołożyłem tempomat i automatyczne światła ,więc coś tam umie 😏

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej