Forum > Getz

Skorodowane sanki silnika

(1/2) > >>

robaszek127:
Witam. Macie może miejsce gdzie mozna kupić nniedrogo sanki pod silnik. Ceny nowych są kosmiczne. Pękło mi mocowanie to wygięte przy kole o profilu rurki. Nie wiem czy da się to pospawać. Nowe drogie, uzywki na allegro tak samo a wymiana też kłopotliwa.

Andy:
Pewnie nie bede zbyt pomocny, ale moje (NTY) kosztowaly ponad 3 lata temu 500 pln.
Znalazlem je wtedy na allegro, ale zakladam, ze szukasz tanszych? Bo widze, ze ceny tam sa nadal podobne.

robaszek127:
Dzięki znalazłem na allegro za 400zł i nigdzie nie jest taniej. 500zł za kawałek blachy to rozbój bo do innych marek można kupić nawet po 100zł używane. W getzie gniją jakby zrobione były z blachy po konserwach i dlatego używki nawet sa koszmarnie drogie.
Znalazłem na złomie niedaleko ale zawołali za używane 500zł. Ale kupiłem na allegro za 305zł z wysyłka całe z wahaczami i stabilizatorem.

Andy:
Te moje po 3 latach maja się dobrze, więc powinny jeszcze trochę pojeździć - licze, że już do końa życia auta.

robaszek127:
One wytrzymały u mnie też sporo bo już od dawna były dziury przy wahaczach. Ale to powinno być trwalsze a nie rdzewieć na potęgę. U kolegi widziałem sanki z octawii  z 2001r i jak nowe aż nie do uwierzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej