Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Będę miał komisyjne badanie zawieszenia przez Hyun
ramba:
--- Cytat: "seboc" ---
--- Cytat: "lukasz.zst" ---W kurza mnie to
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "lukasz.zst" ---w kurzony jestem oto
--- Koniec cytatu ---
Sam pisałeś te pisma to HMP?
Sorry, ale trudno Cię poważnie traktować.
--- Cytat: "lukasz.zst" --- Czyli caly samochód jest objęty gwarancją nawet zawieszenie i elementy zużywające się.
--- Koniec cytatu ---
A jak wyobrażasz sobie realizację takiej gwarancji?
Wymienią Ci stare stukające zawieszenie na stare niestukające?
Hyundaje to raczej tańsze auta na rynku (a i20 w niskiej wersji to chyba drugi najtańszy model w ofercie), z pewnymi niedoskonałościami kontrukcji lub faktem, że do kontrukcji nie użyto komponentów najwyższej klasy, należy się pogodzić.
Trzeba jeździć, cieszyć się z jazdy, podziwiać widoki.
S.
--- Koniec cytatu ---
Kolego nie badz taki madry.
wejdz sobie na forum hyundaia w niemczech i zobacz sobie ile modeli ix20 i ix35 ma kłopoty z zawieszeniem i nie tylko w niemczech ale w całej europie
Kolego lukasz.zst ma hyundaia ix20 a nie indyjskiego i20.
Popieram lukasz.zst poniewaz ma siłe na walkę z importeme Hundai Poland
Oj jest wiele samochodów co ma kłopoty z zawieszeniem w ix35 ix20.
I jakos serwisy sobie nie potrafia z tym problemem poradzić , twierdza że tak ten model ma.
Sam mam kłopoty z zawieszeniem w ix35 ale sie podałem i czekam tylko co zrobi lukasz.zst jaką podejmie batalie z importerem w sądzie . Pewnie wielu pujdzi za nim.
Pytałem sie swego prawnika wygrasz z 5 letnia gwarancja w sądzie.
Ale to wszytko potrzebuje czasu.
Ci co piszą brenie że im nie stuka niech sie lepiej zamkną.
Na 100% jest tu na forum importer , bo dowiedziałem sie o tym forum z serwisu tzn że jest tu paru gosci którzy robia zamieszanie, że im nie stuka itd że wszytko gra
Gringo:
--- Cytat: "ramba" ---Ci co piszą brenie że im nie stuka niech sie lepiej zamkną.
Na 100% jest tu na forum importer , bo dowiedziałem sie o tym forum z serwisu tzn że jest tu paru gosci którzy robia zamieszanie, że im nie stuka itd że wszytko gra
--- Koniec cytatu ---
Czyżby radark ? :roll: :-P
radark:
to rozumiem ze wszystkim ma stukac i ci co im nie stuka won z forum bo to szpiedzy hjundajowi
radzę poczytać o autach tzw markowych
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?t=41044
http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=80.0;prev_next=next
najlepiej kup se chłopie lexusa i bedziesz miał problem z głowy jak Cię nie stać to weź na raty, za te pieniadze nie oczekuj ideału bo takowego nie ma
seboc:
--- Cytat: "ramba" ---
Kolego lukasz.zst ma hyundaia ix20 a nie indyjskiego i20.
Popieram lukasz.zst poniewaz ma siłe na walkę z importeme Hundai Poland
--- Koniec cytatu ---
Co do modelu - faktycznie, pomyliłem się.
Jednak niewiele to zmienia, ix20 to żadne cudo.
Próbowałem też zwrócić uwagę, że lukasz.zst posługuje się językiem polskim w sposób skandaliczny. Stąd też nabyłem przypuszczenie, że u osób czytających jego pisma budzi zdumienie a wiedza ogólna i techniczna pewnie reprezentuje tez sam poziom co umiejętność pisania po polsku.
Nie jest moją intencją nikogo obrażać. Sądzę jednak, że czasem coś słuchać, bo musi być słuchać i szarpanie się z importerem / producentem nie ma podstaw.
S.
Gringo:
--- Cytat: "radark" ---to rozumiem ze wszystkim ma stukac i ci co im nie stuka won z forum bo to szpiedzy hjundajowi
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie - to żarcik taki (o czym świadczą emotikonki) bo tak zachwalasz ix35 - żadnych stuków, cisza w drodze itp.
--- Cytat: "radark" ---radzę poczytać o autach tzw markowych
--- Koniec cytatu ---
Czytam, czytam. A te przykłady akurat nietrafione, bo np. dotyczą auta z 1999 - wątek z 2009 czyli auto 10-cio letnie. Tutaj piszemy o stukach w autach mających ledwie pół roku, a czasem mniej. Gdyby w moim stuki pojawiły się po 4-5 latach to byłbym to w stanie zrozumieć - zużycie eksploatacyjne, a tak...
I jak widać wiele osób ma z tym do czynienia - w nowym samochodzie :-/
--- Cytat: "radark" ---najlepiej kup se chłopie lexusa i bedziesz miał problem z głowy jak Cię nie stać to weź na raty, za te pieniadze nie oczekuj ideału bo takowego nie ma
--- Koniec cytatu ---
No jak widać są ideały - np. Twój egzemplarz ;-) Więc każdy chce dążyć do takiego ideału ze swoim ix35 ;-)
Z markowym Lexem też nie wiadomo jak by było... może kiedyś spróbuję :-P
PEACE :->
Nawigacja
[#] Następna strona