Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Będę miał komisyjne badanie zawieszenia przez Hyun

<< < (2/5) > >>

lukasz.zst:
To nie jest wina serwisu tylko importera który sprawe olał. Nie rozumiem postępowania Hyundai Motor Poland .Ja chce tylko naprawy samochodu. Ale w takim układzie zostaje mi pisania o wymiane samochodu wolnego od wad.

Co do serwisów to naprawde chcieli mi pomóc. Tak mam cierpliwość , kazdy z nas powinienen walczyć o swoje  do upadłego bo importer liczy na to że oleje sie sprawę . Ja jestem za pozwem grupowym modelów ix20 ix35 . Czekam na propzycje.

Gringo:
Czyli mignęli się...olali sprawę? :shock:  :evil:
Nie będziesz miał badania komisyjnego?

lukasz.zst:
W kurza mnie to że Hyundai motor Poland że ma tak długą zwłokę z odpowiedzią na listy . Jestem wręcz w k.... oto że dostarczyłem im auto z godnie z warunkami zaproponowanymi przez nich  a oni olali sprawę. Cholemia sie bardzo spotkać osobiście z ta komisja i pogadać w 4 oczy niz pisać pisma. Bo mi sie bardzo dobrze moim autem jeździ ale stuki są meczące ( upierdliwe ) ale jak tak postawili sprawę na ostrzy noża , to nie mam wyjścia już
Czekam na oficjalne pismo od Hyundaia , czas powiadomić media. Powiem tak co mi prawnik powiedział:

-Jeśli nie nie usuną  10 maja usterki to żądamy wymiany samochodu z tytułu gwarancji . I powiedziano mi że na 100% dostanę auto  to co oni wyprawiają
- Zwrot kosztów za geometrie którą musiałem zapłacić.
- Gdzie kolwiek zobaczycie  reklamę http://www.hyundai.pl/Uslugi/5_Year_Triple_Care/ caly pojazd jest objęty gwarancją. w dniu podpisania umowy ( zakupu ) w prowadzono mnie w błąd. Czyli caly samochód jest objęty gwarancją nawet zawieszenie i elementy zużywające się.
- I będę żądał przeprosin w gazecie na cała stronę że sprzedali mi auto uszkodzone. Sprzedaż spanie od razu .

w kurzony jestem oto że importer traktuje mnie jak śmiecia, nie mowie o serwisach bo chciano mi bardzo pomóc, może coś tu da TVN TURBO , może będą szybsi niz importer do 10 maja.

radark:
poczytaj sobie fora innych marek np toyoty, mazdy wv tam tez coś im stuka w zawieszeniu i też są wnerwieni, mi tam nic nie stuka i pierwsze słyszę aby w tak dobrym aucie jakim jest ix35 cos stukało, moze to stukanie to jakaś choroba?

seboc:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---W kurza mnie to
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "lukasz.zst" ---w kurzony jestem oto
--- Koniec cytatu ---

Sam pisałeś te pisma to HMP?
Sorry, ale trudno Cię poważnie traktować.

--- Cytat: "lukasz.zst" ---  Czyli caly samochód jest objęty gwarancją nawet zawieszenie i elementy zużywające się.
--- Koniec cytatu ---

A jak wyobrażasz sobie realizację takiej gwarancji?
Wymienią Ci stare stukające zawieszenie na stare niestukające?

Hyundaje to raczej tańsze auta na rynku (a i20 w niskiej wersji to chyba drugi najtańszy model w ofercie), z pewnymi niedoskonałościami kontrukcji lub faktem, że do kontrukcji nie użyto komponentów najwyższej klasy, należy się pogodzić.
Trzeba jeździć, cieszyć się z jazdy, podziwiać widoki.
S.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej