Forum > Kona

Opinia odnośnie Kona 1.0

<< < (2/3) > >>

weuek:
Chromowane zaciski? Panie, takie to chyba nie istnieją.

y4r3k:

--- Cytat: weuek w 22 Kwiecień 2021, 22:33:13 ---A właśnie montowałem rejestrator jazdy i faktycznie obudowa fabrycznej kamery lekko wchodzi w kadr (kamera po stronie pasażera). Do dziś nie doszedłem jak działa automatyczne odparowywanie przedniej szyby.
--- Koniec cytatu ---
Jesli tylko lekko wchodzi w kadr, to chyba nie taki rejestrator typu 'lusterko' ? Chcialem brać 70mai D07 w lusterku, ale na razie nie mam na to koncepcji i chyba skoczy się na czymś mniejszym, co jest bliżej szyby.

btw. Czy ktoś wie na ile skomplikoway jest proces wymiany radia na dedykowaną stację android ? Jest tego trochę na allegro.

Argus:

--- Cytat: y4r3k w 25 Kwiecień 2021, 13:57:08 ---Jesli tylko lekko wchodzi w kadr, to chyba nie taki rejestrator typu 'lusterko' ? Chcialem brać 70mai D07 w lusterku, ale na razie nie mam na to koncepcji i chyba skoczy się na czymś mniejszym, co jest bliżej szyby.

btw. Czy ktoś wie na ile skomplikoway jest proces wymiany radia na dedykowaną stację android ? Jest tego trochę na allegro.

--- Koniec cytatu ---
Ja  mam 70mai ale a500 pro i tak jak pisałem minimalnie wchodzi obudowa w kadr i to nie przeszkadza. Natomiast rejestrator jest trochę z boku przez tą obudowę właśnie.

Argus:

--- Cytat: weuek w 22 Kwiecień 2021, 22:33:13 ---Chromowane zaciski? Panie, takie to chyba nie istnieją.

--- Koniec cytatu ---
Powlekane czymś galwanicznie, jak były nowe to się świeciły jak psu jajca a po zimie zrobiły się szare i nie jest to kwestia pyłu czy brudu tylko utlenienia się powłoki. Następnym etapem będzie rdza. Tak samo miałem w i30 i podobnie jest chyba w większości samochodów eksploatowanych w solance.

weuek:
Podobnie jest w zaniedbanych. Takie ma mój mniejszy. A w moim większym jest tak.

Łatwa robota, tylko czasochłonna. Polecam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej