Forum > Atos / Atos Prime

Przekłamania licznika prędkości i hałasujący nawiew

<< < (2/4) > >>

colek:
we wszystkich autach w ktorych jezdzilem z gps licznik zawsze podawal wiecej od 5 do 10km/h podobno gps jest bardzo dokladny jezeli chodzi o predkosc, ale nie jestem przekonany.

Co do dmuchawy to jak kupilem atosa pojechalem do pracy dmuchawa chodzila na 1 i cos tam bylo slychac, wiec wzialem na 3 i nagle czarno w aucie nic nie widzialem, musialem sie szybko zatrzymac, bo zgnile wysuszone liscie powpadaly mi do oczu w aucie syf jak cholera. Nie wiem czy ktos nie uzywal dmuchawy za czesto albo auto dlugo stalo pod drzewem. Teraz wszystko jest w porzadku liscie wylecialy chodzi cichutko!

sundance_kid:
Ja testowałam swojego Atosa i Garmina NUVI 200 i wyniki były prawie identyczne.

Karwass:
Witam jak już jesteśmy przy temacie nawiewu w Atosie to nigdzie nie mogę się dowiedzieć jak pozbyć się pewniej usterki a mianowicie braku pierwszego stopnia nawiewu! Jakby ktoś opisał naprawę tej usterki byłbym wdzięczny i myślę, że w wielu posiadaczy Atosów to usterka jest już znana... Pozdrawiam :)

LeszekC:
ja tez mam identyczna nawigacje co sundance_kid, ale u mnie bylo przeklamanie oklo 7 km.

co do nawiewu ze nie ma 1 stopnia, pierwszy raz slysze ze moze nie dzialac, mielismy atosa 8 lat od nowosci i nigdy nie bylo problemow

sundance_kid:

--- Cytat: "LeszekC" ---co do nawiewu ze nie ma 1 stopnia, pierwszy raz slysze ze moze nie dzialac,
--- Koniec cytatu ---

Ja też. Jest moze bardzo słaby ale działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej