Forum > i30 GD
RADIO Z NAWIGACJĄ
ZYGIniemce:
A jeszcze mam pytanie ,czy orientuje się ktoś jak jest z firmowej nawigacji z antena GPS czy jest ona razem z antena radiowa czy jak to jest rozwiązane?
skresz:
Jak masz trójkąt to prawdopodobnie coś źle podłączyłem. Ja mam trójkąt jak mam niepodłączone kamerę. Więc może coś w tym kierunku, może wpisałeś zasilanie od kamery cofania gdzieś pod plusa a on wymusza automatycznie ekran jak nie ma podpiętej kamery to wyskakuje właśnie taki błąd. Co do fabrycznego GPS nie mam pojęcia gdzie on jest ale raczej nie jest połączony z anteną.
ZYGIniemce:
Podłączyłem już radio powodem tego trójkąta był kabelek w kostce , musiałem go odłączyć ,teraz mam taki problem ze kiedy mam podłączony telefon przez bluetooth i ktoś do mnie dzwoni to nie słychać żadnego dźwięku w głośnikach i po odebraniu nie słychać też rozmówcy w głośnikach ,ktoś może wie co zrobić,w opcjach bluetooth nie widzę za bardzo żadnych ustawien
smd89:
Cześć!
Trochę podepnę się pod temat, choć mam inny problem. Kupiłem pare dni temu i30 z takowym chińskim radiem opartym na androidzie. Radio śmiga, jestem z niego zadowolony, gdyż nawet ładnie się prezentuje i jest dość funkcjonaln. Chciałbym owe radio zaktualizować ponieważ jak zobaczyłem jest na androidzie 7 a z tego co się orientuje, to chyba aktualnie po świecie hula android 11. Ską wziać nowego androida? jak już wrzucę go na kartę SD, to aktualizacja sama wystartuje?
weuek:
Z 7 na 11? A istnieje w ogóle takie urządzenie (telefon?), w którym można to zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona