Forum > i30 GD
RADIO Z NAWIGACJĄ
smd89:
A dlaczego miało by się nie dać? Każde urządzenie oparte na jakimś systemie (android, iOS, win) ma możliwość aktualizacji do wydanej nowszej wersji. Akurat telefony, tablety, komputery mają możliwość automatycznej aktualizacji kiedy mają internet. Tutaj chce zaktualizować urządzenie, tylko muszę system dostarczyć na karcie.
weuek:
A o wymaganiach sprzętowych słyszałeś?
smd89:
Oczywiście, że słyszałem i sprawdzałem co ten tam mój ma... ale nie wierze, że sprzęt nie obsługuje androida wyżej niż 7:/
Znalazłem na YT, jak aktualizuje chyba system na sprzęcie z PX3, gdzie tez taki posiadam. Nie wiem tylko skąd takowy system zgarnąć.
//www.youtube.com/watch?v=4zPNEcTpbFY
weuek:
A, na przykład, na xda-developers nie mają?
lukasz536:
--- Cytat: ZYGIniemce w 28 Kwiecień 2021, 18:40:41 ---Podłączyłem już radio powodem tego trójkąta był kabelek w kostce , musiałem go odłączyć ,teraz mam taki problem ze kiedy mam podłączony telefon przez bluetooth i ktoś do mnie dzwoni to nie słychać żadnego dźwięku w głośnikach i po odebraniu nie słychać też rozmówcy w głośnikach ,ktoś może wie co zrobić,w opcjach bluetooth nie widzę za bardzo żadnych ustawien
--- Koniec cytatu ---
Jutro sprawdzę w moim, czy są jakieś ustawienia, ale chyba jak się poprawnie sparuje, to powinno śmigać bez problemu. Skoro brak jest dźwięku tylko z telefonu, to coś musi być z połączeniem Bluetooth. Może spróbuj usunąć sparowane urządzenia w telefonie i w radiu, a następnie sparować jeszcze raz. Z tego, co pamiętam, to nie trzeba było robić jakiś specjalnych zabiegów.
Nawigacja
[#] Następna strona