Forum > Tucson JM

[Tucson] Wyposażenie Tucsona

<< < (3/12) > >>

zbyh:

--- Cytat: "czaperek" ---No to mam całkowicie pomieszane w głowie.
Mój Tucson jest produkcji2006r.(końcówka roku). Wygląda na to,że jest w wersji premium, lecz nie posiadam ESP tylko sam TCS. Nie ma tez szyberdachu.
A tak swoja drogą Brt , skąd ściągnąłeś wyposażenie ?
--- Koniec cytatu ---

Ja mam też z końca roku 2006 wersja Premium z ESP i z el. szyberdachem. U mnie wszystko się zgadza z opisem wersji podanej przez Brt.

seboc:
Wyposażenie zmieniało się z biegiem lat i było też zależne od kraju. Nazewnictwo wersji też było różne.
W Kosowie np. widziałem wiele Tucsonów używanych przez OBWE (OSCE) białych (ten kolor chyba był w katalogu, ale nie sądzę, by w PL sprzedano choć jeden egzemplarz) ze stalowymi felgami, które w cywilnych wersjach w Polsce nie występowały.
Gdzieś czytałem, że auto nadal jest produkowane w Turcji. Pewnie wersje i przeznaczenie są inne niż w czasach świetności konstrukcji.
S.

okobar:
to tak jak u mnie
to co napisane nie zgadza się z tym co mam
np. mam TCS czyli powinienem mieć Style albo Premium
ale klima manualna - więc wyklucza obydwa - czyli Comfort... z drugiej strony TCS wyklucza Comfort :P tak samo z autoalarmem, i innymi bajerami
większość z nich mam wskazujących na Style (brak okna dachowego czy skóry pokazuje że nie Premium), ale mam 6 głośników (czyli premium) i opony 215 (czyli Comfort)
całkowiete poplątanie z pomieszaniem :)

wald:
czytając ma się wrażenie, że ma się doczynienia z samymi składakami, ale proponuje najpierw sprawdzić jaki ma się model. Może to się przyda. Ja mam N, ma TCS, klima auto, głośników dużo, poduchy i kurtyn kilka, opony brigstony, alufelgi z wyższego modelu, nie mam skóry i szyberdachu.

czaperek:
Ja tez mam N , mam TCS, automatyczna klimę, skórzane siedzenia, alufelgi, , głosniki na pewno 4, 4 poduszki i 4 kurtyny boczne.
 Dodać należy, jest jest to wersja benzynowa, 104 kW bo chyba ma to znaczenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej