Autor Wątek: LUSTERKA ZEWNĘTRZNE SKŁADANE ELEKTRYCZNIE  (Przeczytany 9865 razy)

Offline tomasz0303

• Giełda
Odp: LUSTERKA ZEWNĘTRZNE SKŁADANE ELEKTRYCZNIE
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Wrzesień 2020, 18:03:04 »
Kolego @tomasz0303, w jaki sposób masz dostęp do tych schematów (ewentualnie całego systemu warsztatowego Hyundai)? Czy można by poprosić o udostępnienie materiałów czy nie jest to możliwe? Dawno temu zakładałem konto na HMA, a potem już chyba nie dało się korzystać. Jak to w końcu jest?

Witaj  parę lat temu 2014 kupiłem auto ze średnim wyposażeniem po poł roku użytkowania zacząłem poszukiwać schematów dotyczących hyundai i 30 znalazłem i pościągałem potrzebne te co mnie interesowały takie jak zmiana lusterek z 5pin na 10 pin ,automatyczne światła , siedzenia podgrzewane i sterowane elektrycznie, tempomat (wymiana kierownicy ) 4 szyby elektryczne (były dwie) i tyle posiadam schematów .Jest strona w intrenecie  jak jesteś zainteresowany wyśle Ci adres strony na email lub sms

Offline ZYGIniemce

• Giełda
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Wrzesień 2020, 19:01:42 »
Kolego Tomasz ,a lusterka kupiłeś używane na allegro czy gdzieś indziej ,udało Ci się znaleźć w tym samym kolorze ,ile zapłaciłeś za lusterka ,ja szukałem to bardzo nie ma w moim kolorze

Offline ZYGIniemce

• Giełda
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Wrzesień 2020, 19:04:08 »
Jeśli mogę prosić też o adres tej strony że schematami

Offline rysio0510

• HKP
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Maj 2022, 12:27:56 »
A ja mam inne pytanie odnośnie sterowania lusterkiem.Otóż od strony kierowcy czyli w lewym lusterku sterowanie elektryczne działa tylko prawo-lewo
a góra-dół już nie.Wymontowałem przełącznik,przeczyściłem ścieżki i popsikałem cleanerem do połączeń elektrycznych ale bez skutku,góra-dół dalej nie działa.
Auto z tą usterka już kupiłem i nie wiem co było powodem usterki. Prawe lusterko działa poprawnie. Miał,ktoś podobny problem?