Forum > Getz

Hyundai Getz 1.1 gaśnie w czasie jazdy.

<< < (3/3)

robaszek127:
Ja byłem w szoku u mechanika bo malował mi elementy po wypadu w getzie. Citroen c3 zgnieciony przód stoi u niego i zero rdzy na uszkodzonych blachach a u mnie błotni po tygodniu na dworze miał nalot rdzy.
Hyundai chyba robi takie same blachy co mazda bo przoduje w nie chlubnych rankingach.
Wcześniej miałem tico i miało to słabą blachę ale hyundai nie lepszą. Fakt lata jeżdżę getzem ale przezte blachy raczej juz nie kupę i20 jako następcę bo tam jest podobnie tragedia.

Tiesto83:

--- Cytat: robaszek127 w 20 Czerwiec 2020, 20:32:31 ---Fakt lata jeżdżę getzem ale przezte blachy raczej juz nie kupę i20 jako następcę bo tam jest podobnie tragedia.

--- Koniec cytatu ---

O to to :) Ja bym chętnie pomyślał o i20, może i30, bo czas po temu. Ale nie z takimi blachami. A z tego co czytam, to wiele się w temacie nie poprawiło.

robaszek127:
Raczej blacha nie jest lepsza od getza skoro na gwarancji już rdzewieją. Niestety chyba z tego słyną koreańczyki. Pół biedy, gdyby rdzę zamalować i naprawa działa jak się normalnie robi. W koreańcu tak jak w tanim tico rdza i tak wychodzi mimo malowania. Do tego silniki słabe do gazu dla mnie kiepsko. Choć ix20 dość mi się podobał.

Yeti1989:
Ja przerzuciłem się na niemiecką myśl techniczna jednak i kupiłem teraz Skodę Rapid (2016) i póki co rdzy nie ma xD Niestety Koreańczycy raczej się nie poprawią w tej kwestii... Więc trzeba zmienić przyzwyczajenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej