Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (50/82) > >>

PeeKa:

Dodano: 2016-11-25, 21:09
Witam
Przymierzam sie do zakupu auta z silnikiem diesla. Prośba o rozkodowanie VIN, glownie pod kątem obecnosci kola dwumasowego i DPF.
Próbowałem coś z podanej wcześniej rosyjskiej stronki ustalić, ale się poddałem.
VIN TMADB51SAAJ064136

kosmos2011:
http://otomoto.pl/oferta/hyundai-i30-pelna-faktura-vat-23-od-autoryzowanego-dealera-polecamy-ID6yDRAP.html

Data produkcji 2009-08-28

Data sprzedaży 2010-03-11

Nie ma koła zamachowego dwu-masowego i Dpf.

Nie ma:

ASR (kontrola trakcji)
EBD-elektroniczny rozdział sił hamowania

PeeKa:
Kosmos2011 - dziękuję bardzo. Moich poszukiwań dalszy ciąg, czego ciekawego dowiemy się z VIN TMADB51SACJ222157?

pozdrawiam

kosmos2011:
Wyposażenie:

https://hyundai.afora.ru/eur/vin/tmadb51sacj222157/

Data produkcji 2011-04-28

Data sprzedaży 2011-09-06 w Belgii.

Koło dwu-masowe nie ma.

Dpf jest.

ISG, ESC,

gall_anonim3:
Witam.
Chciałbym zapytać czy ma sens zakup hyundaia i30(cw) 1.6 crdi 110 km po 200.000 km? Mam takiego na oku po flocie z takim przebiegiem, który ma prawie 3 latka (wiosna 2014). Przeglądy co 30kkm (choć na ostatni spóźnili się o 3000 km) ale będąc w ASO potwierdzili, że na auto jeszcze ponad 2 lata gwarancji i assistence i że na ostatnim przeglądzie nie stwierdzili żadnych usterek. Od razu zaproponowali mi bezpłatne sprawdzenie auta (ponoć każdy użytkownik może takie coś raz w roku zrobić) ale to dopiero po nowym roku więc jedynie jak kupie to skorzystam.
Czy należy się bać takiego przebiegu? Autko jeździ normalnie pomimo 190kkm na blacie, chyba latane było w trasie bo w 2 lata walnąć taki przebieg to raczej silnik nie stygł. Sprzęgło bierze bardzo nisko (jest bez 2masy), wtryski Bosha - naprawialne, turbo ze stałą geometrią i jedynie DPF mnie martwi gdyż trasy trafiają mi się co 2 tygodnie ale więcej niż 200km po mieście pomiędzy trasami nie robię.
Dajcie znać czy bać się takiego przebiegu i czy faktycznie można by liczyć jeszcze na te 2 lata gwarancji. Czytałem wykluczenia w karcie i oprócz sprzęgła nic innego kosztownego tam nie znalazłem. Ciekawe czy w razie czego wymienią wtryski, czy turbo??
Dzięki za wszelkie opinie!
Wesołych Świąt!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej