Forum > Matrix / ix20

[ix20] x20 2010-2019 Last one

<< < (5/5)

Dzius:

--- Cytat: "TomPL" --- W ix20 jest jednak niżej i to nawet po regulacji fotela kierowcy...

--- Koniec cytatu ---

Faktem jest że w IX20 mam obniżony fotel na maksa, bo inaczej się źle czuję, a i tak jest wysoko.  Co do "dziadkowości" to czy nowy SUV Jaguara jest dziadkowy ?
Mody w motoryzacji są różne. Był okres w którym wszystkie samochody były podwyższane. A teraz jest moda na SUVy i Crossovery. A tu też dziadkowo się wsiada.

weuek:
Są tacy, którzy mają własne zdanie i tacy, którzy nie mają, więc podążają za modą.

kri$:
Jestem po przeglądzie 70.000 km, wymiana oleju, wymiana płynu hamulcowego, filtrów, geometra, świece kupiłem NGK. Teraz spokój na 30.000 km, poza wymianą oleju i filtrów.

Dzius:

--- Cytat: "weuek" ---Z tym wsiadaniem to pytałem, nie stwierdzałem. Czyli jest dziadkowo i to jest główna (jedyna?) zaleta takiego auta.
--- Koniec cytatu ---

Na forum VW jest taki użytkownik co ma Tiguana R-line z felgami 19" i twierdzi że tym świetnie jeździ się po zakrętach na Kaszubach. Jakbyś mu napisał, że wsiadanie dziadkowe to nie wiem czym by się skończyło.   :-) Dla przypomnienia Tiguan ma 1.7m wysokości.

weuek:
Jeśli wcześniej miał podstawowe balonusy 215/65R16, to całkiem zrozumiałe, że teraz lepiej się jeździ w zakrętach. To nie placebo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej