Autor Wątek: Kostka przelacznika zespolonego swiatel Tuscon JM  (Przeczytany 3628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joda75

• HKP
  • **
Kostka przelacznika zespolonego swiatel Tuscon JM
« dnia: 31 Sierpień 2019, 22:39:13 »
Jak widac po moim opisie i braku miekkich znakow jezdze Tusconem "pod prad"  :mrgreen:  Przelaczniki w wersji angielskiej sa na odwrot, czyli kierunkowskazy po prawej a wycieraczki po lewej. Strasznie mnie to wnerwia, wiec w koncu zdecydowalem sie na przerobke. Kupilem caly wlacznik na Allegro i zaczalem zabawe z przekladaniem kabli w kostkach. O ile z wycieraczkami poszlo gladko, to ze swiatlami mam troche pod gorke. Zaopatrzylem sie w schematy wersji europejskiej, amerykanskiej i kanadyjskiej i nie znalazlem ani slowa na temat lokalizacji kabla koloru czerwonego. W efekcie na chwile obecna mam tylko dzialajace kierunkowskazy i blyskanie dlugimi ale brak pozycyjnych, krotkich i dlugich.
W zwiazku z tym moja prosba o fotke kostki przelacznika swiatel z widocznymi kolorami wszystkich kabli i ich rozmieszczeniem w kostce. Najlepiej, gdyby zdjecie bylo z modelu 2.0 16V GSI z 2006 roku  ale inne roczniki tez bylyby mile widziane dla porownania.