Jak nie ma nic? Ani nowych, ani używanych?
Chyba z dwa lata podchodziłem do tematu felg :-P Po prostu co wymiana się zbliżała to mi to chodziło po głowie, bo ceny wymian rosły itp. W końcu na jesieni się zmobilizowałem, a że nie bardzo się na tym znam po prostu na allegro i olx szukałem konkretnie do i20 2009 z Indii jaki mam. Kupiłem to:
https://www.olx.pl/oferta/getz-i10-picanto-i-i-ii-5jx14-4x100-et46-wysylka-gratis-CID5-IDrguYL.htmlGość wydał się rzetelny, coś go tam podpytalem to nawet odpisał, na allegro też ma konto i raczej dobre opinie i zaryzykowałem no i przyszły ładne, nie mogę narzekać, jak mi zimowki na nie wrzucali gumiarz nic nie mówił że krzywe albo co. Nie ogarniałem tematu ale wolałem zaryzykować kupno na odległość bo niby w okolicy mam dwa punkty z felgami ale goście cwaniaczki niedługo to by cokolwiek wcisnęli co tam mają jak by okazja się im nadarzyła, a tu było jawne, że cztery ładne do i20 to wziąłem choć obawy miałem.
Wpisałem teraz to są oferty nowe i uzywane do i20, choć wiadome nie wiadomo jaki to jest stan używanych, a nowe to znowu cena wysoka. Jak chcesz.