Autor Wątek: [Accent LC] Boczki w bagażniku  (Przeczytany 3897 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tom

• Gość
[Accent LC] Boczki w bagażniku
« dnia: 23 Sierpień 2014, 20:01:01 »
Witam! Mam pytanie czy boczki w bagażniku są takie same w wersji 3 D i 5 D czy jednak inne? Dostałem w pakiecie boczki przy kupnie części do naprawy mojego Accenta ale wydaje mi się że są one większe niż te moje (ja mam 5 D). Chyba że to tylko złudzenie bo moje auto jest obecnie lekko zgniecione i moje boczki są odkształcone. Wie ktoś na 100% ? Aha jakby ktos potrzebował to będę miał do sprzedania tylną szybę bo kupiłem cała klapę, a moja klapa jest na złom ale szyba ocalała.

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpień 2014, 20:33:01 »
Boczki w bagażniku w wersji 3D i 5D są takie same.

Jeśli u Ciebie przetrwały to poszukuje:

Dwa odboje (komplet) między klapą, a półką bagażnika.

Oprawka żarówki podświetlenia tablicy rejestracyjnej.

Tom

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Sierpień 2014, 21:35:59 »
dzięki to pewnie te moje są odkształcone, jak auto blacharz naciągnie to zobaczymy jak to bedzie pasować. Te części, które chcesz zobacze i dam znać - idzie przez forum wysłać maila bo nigdy nie próbowałem? Myślę, że jak gość zapłaci mi całą sumę na naprawę to zaczne auto w przyszłym tyg. rozbierać, narazie nie moge go ruszać bo nie mam kasy i w razie gdyby mnie wykiwał to będzie szkoda zgłaszana do ubezpieczalni więc auta narazie nie ruszam. Po części pojechaliśmy bo tak czy siak będą potrzebne i czekam jak sytuacja się rozwinie. Zapomniałem o uszczelce ale może jakoś stara się ułoży, ile może nowa kosztować? Pewnie tylko dostępna będzie w ASO? Aha przy uderzeniu wyleciał nie wiadomo skąd jakiś gumowy odbój, wrzuce jutro fotkę może Ty lub ktoś inny rozpozna od czego to moze być..

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Sierpień 2014, 21:49:20 »

Tom

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Sierpień 2014, 20:53:03 »
no rozłożyłem cały tył, wymontowałem też tylną kanape. Troche czasu to zajęło. Auto pojechało do blacharza. Gorzej będzie złożyć to wszystko w całość :D Jak już wszystko naprawie i skompletuje to dam znać co będzie do sprzedania.