Forum > ix35 EL

[ix35 EL] poziom hałasu w ix35

<< < (6/7) > >>

aurum:
mikomission :) wszystko zależy od tego ile masz już przejechane swoją AVE i ewentualnie ile lat jesteś jeszcze gotów nią jeździć. Jeśli AVE jest zadbana, to może raczej pomyślisz o dwóch samochodach w gospodarstwie domowym (propozycja do rozważenia). Swego czasu byłem gorącym zwolennikiem toyoty (cały czas mam jeszcze aurisa) i wszystkich innych Japońców, ale ... po zakupie ixa wyleczyłem się z tego. Jeździłem dużo aurisem, nową corollą i te dwa modele zdecydowanie przegrywają z ixem. Moim subiektywnym zdaniem, ix jest naprawdę fajny i dużo oferuje. Na Twoim miejscu nie słuchałbym diagnostów i innych speców rozmaitej maści (najczęściej skrzywionych na rzecz aut niemieckich lub japońskich) i spróbował ixa na dłuuuugiej jeździe próbnej. Jest to do zrobienia. Jeśli wtedy iksik przypadnie Ci do gustu i serca, to zmieniaj auto. To tyle, tak w skrócie :) Pozdrawiam

kosmos2011:
Tutaj hałas.

Zakup tam http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3857

Zibi:
W 2008 roku nabyłem Toyotę Avensis z 2001 roku z przebiegiem około 100 kkm, pośmigałem nią do wiosny 2012 roku i przesiadłem się na ix35, nówka sztuka. Nie wróciłbym już do Toyoty, a co do awaryjności ix35, to bajki diagnostka może pisać, zero serwisu, tylko przeglądy.

aurum:
Hej Zibi, mam podobne wrażenia z użytkowania IXa, ale nakręciłem dopiero 24 kkm od sierpnia 2013. Jaki masz przebieg w swoim? Do toyki, podobnie jak Ty, nie wrócę. Pozdrawiam

[ Dodano: 2015-09-08, 21:17 ]
mikomission, sprawdź skrzynkę z wiadomościami :)

R0KTEMU:
Miało być o hałasie :evil:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej