Forum > i20

[i20 GB] Masowa awaria I20 model na 2019 rok.

<< < (11/29) > >>

de_assis:
Trzeba być nachalnym, inaczej guzik się wygra, niestety. Trzymam za Was kciuki, ohydna sprawa.
Oglądam kanał na YT  Turbulencja, ostatnio ten pilot opowiadał jak kilka lat temu "dochodził" :mrgreen:  do poznania co się dzieje z hamulcami w jego KIA, sam testował w różny sposób, ASO,  + odcinek  turbo kamera, w końcu doszło do tego, że ASO odkupiło od niego ten samochód, tak, że wytrwałość czasem popłaca.

Mazbenek:
Panowie, auto stoi już w serwisie 1,5 miesiąca nic nie zrobili bo nie wiedzą co, chcieli mi wmówić, że ten typ tak ma- nie zgadzam się na odbiór auta bez usunięcia usterki, a ja użytkuje zastępcze, dokumenty mam już gotowe od rzeczoznawcy i pismo od rzecznika praw konsumentów na niezgodność towaru z umową. Będę informował o dalszych losach pojazdu.

Markuss1:
A to zastępcze to może też jest i20 z tymi samymi objawami?
P.S. Gratulacje za nieugiętość!!! Rewelacja  :-D

de_assis:
Gratuluję walki i czekamy na rezultaty, tacy ludzie przełamują pewne postawy i koniec końców forsują łatwą drogę dla innych! Jeszcze jakby coś w mediach dołożyć to sukces może rzeczywiście być ...

Ponad to widzę, ze czy to mechanik, czy budowlaniec, czy o zgrozo lekarz lub inny zawód, powiedzenie TAK JEST, TEN TYP TAK MA, NIC PANIE NIE DA SIĘ ZROBIC to najlepsza wymówka, a może sobie pójdzie  :lol:

1krzys:
Ja także walczę, myślę na założeniem wątku na FB Hyundai polska ...
Co uważacie ?

Póki co jestem na etapie zgłoszenia sprawy właśnie do Hyundai polska , czekam na odpowiedź .
Mam już nagranego rzeczoznawcę na wypadek gdyby szli w zaparte.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej