Forum > i20
[i20 GB] Masowa awaria I20 model na 2019 rok.
weuek:
Kurka, a ja czytam to forum, bom się zainteresował fastbackiem. Coraz mniej mi się go chce...
Harun:
Czym to się Ty już nie interesowałeś... Kiedyś byłeś zafascynowany astrą J. Teraz fastbackiem. Zostań przy micrze lub idź na forum skody i pisz peany na temat silników TSI z początku produkcji.
Chris_M:
--- Cytat: Walery w 07 Kwiecień 2020, 11:36:49 ---Czyli po 10 latach od wypuszczenia bubla i20, o czym pisałem gdzie mogłem, ciąg dalszy nastąpił.
--- Koniec cytatu ---
Z tym "bublem", to mocna przesada.
Żona ma tego "bubla" już 10 lat, zrobiła nim bez żadnej awarii 70 tys. km i nie może na niego złego słowa powiedzieć (no może poza faktycznie rdzewiejącą tylną klapą, ale ten problem rozwiązał lakiernik przy okazji jakiejś innej poprawki).
Natomiast faktem jest, ze opisane w tym wątku problemy z obrotami odwiodły ją od przesiadki na nowszy model i20, na co była już właściwie zdecydowana.
misbubumis6:
Parę dni temu robiłem przegląd "roczny"(rok lub 15.000).
Odnośnie obrotów to się dowiedziałem, że jeszcze nic narazie nie mogą poradzić za wyjątkiem hamowania silnikiem :-\.
Jedyne nowe co się dowiedziałem, to że jakaś akcja wymiany sprzęgła chyba jest, bo we wrzesniu kazali dzwonić i się dowiadywać :o odnośnie ewentualnej wymiany w ramach oczywiście gwarancji.
kubeqz:
--- Cytat: misbubumis6 w 08 Sierpień 2020, 15:34:53 ---Jedyne nowe co się dowiedziałem, to że jakaś akcja wymiany sprzęgła chyba jest, bo we wrzesniu kazali dzwonić i się dowiadywać :o odnośnie ewentualnej wymiany w ramach oczywiście gwarancji.
--- Koniec cytatu ---
Jakich roczników to miało by dotyczyć ? Coś już wiadomo więcej na ten temat ?
Nawigacja
[#] Następna strona