Forum > i20

[i20 GB] Masowa awaria I20 model na 2019 rok.

<< < (23/29) > >>

de_assis:
Czy jest jakaś "akcja serwisowa" na ten Wasz problem? Oni mają ogólnokrajowy-światowy biuletyn napraw i usterek, ciekawe czy im to się pokazuje w komputerze.

1krzys:
Nie, nie ma nic , przynajmniej nic mi nie wiadomo o tym. Hyundai nie uważa to za usterkę. Taka marka.

[ Dodano: 2020-01-19, 11:25 ]
Zresztą i30 ma bardzo podobny problem i Hyundai też ma to gdzieś 😊

https://m.autocentrum.pl/usterki/hyundai/i30/iii/wagon/silnik-benzynowy-1.4-mpi-100km-od-2017/obroty-silnika-17798/

iPeace:
1krzys, tak, sam to zgłaszałem przy przeglądzie. Odpowiedź standardowa "to nie wada, to cecha tego silnika" ;) Właściwie to już przestałem się tym przejmować, a tym bardziej wierzyć że coś z tym zrobią. Nie wpływa to znacząco na jazdę. Ale możliwe że przy moim stylu jazdy i konkretnym egzemplarzu problem jest mniej widoczny.
"Taka marka"? W innych markach też olewają poważniejsze problemy. Ale to już chyba specyfika dzisiejszego świata, nie tylko w odniesieniu do rynku samochodów...

de_assis:
A jakby tak poprosić, żeby Ci to dali na piśmie? Ze ten silnik tak ma? Może za rok będę sprzedawał, i chcę mieć na piśmie, żeby przyszły kupiec o tym wiedział? Ciekawe co z takim czymś by zrobili, założe się, ze pisemnie kitu by już nie wciskali.

1krzys:
Mnie dali takie coś na piśmie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej